כללי מעשה בגופן סורר (באינדיזן)

• הוסף לסימניות
אני צריך את הגופן הזה
צפה בקובץ המצורף 170207
בפורום הזה
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=141437
זיהו את זה כגופן בשם "דרוגלין" (Drogolin), דבר שכלל לא הצלחתי לאמת בשום צורה,

לבסוף מצאתי את הגופן "דרך פוטושופ" בשם "מרגלית בולד" (Margalit Bold)
צפה בקובץ המצורף 170208
(בדרך אגב גם בפוטושופ הגופן עושה בעיות, שכסוגרים את הקובץ ופותחים מחדש, הוא כאילו לא מזהה את הגופן ומבקש זיהוי מחדש)
ניסתי לחפשו בתוכנת "אופיס וורד" ואכן הוא נותן את הגופן הנ"ל רק בצורה לא רגילה אבל כשמדפיסים לPDF זה חוזר לצורה הרגילה

הבעיה מתחילה באינדיזין (ש-לשם אני צריך את הגופן כרגע)
הוא כלל לא מכיר ולא נותן את הגופן הזה
יש למישהו מושג מה אני עושה במקרה שכזה?

זה ממש דחוף לי
יישר כוח

קבצים מצורפים

• חיפוש העתק.jpg
    KB 19.1 · צפיות: 12
  • צילום מסך001.jpg
    KB 51 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מדובר בפונט מרגליות של מאסטרפונט

• הוסף לסימניות
תנסה להעתיק את הגופן לספריית הגופנים של אינדזיין

אנדי 5 ווין 7
C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe InDesign CS5.5\Fonts

• הוסף לסימניות
דרוגלין הוא סוג אות.
יש לו גרסאות שנקראות מרגלית/ מרגליות. בחברות שונות.

עם כל אופיס מגיעה גרסה שלו בשם : גוטמן דרוגלין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה