חוו"ד מעשה ידי - אשמח מאד למשוב שלכם

• הוסף לסימניות
מעלה כמה תמונות
aIB0ATaXM7HCInEqWrzY--0--xj4pz.jpg
73SFFXzBNxxQs5UoCEK4--0--8lsxf.jpg
7TfnGAC2G3V3HzIffLsF--0--6p9xo.jpg

• הוסף לסימניות
@רוצה להיות זמרת , יצירות מרהיבות!
אני חייב לציין שעד לא מזמן חשבתי שתם עידן ה'יצירות היפות' בAI ונשאר מקום רק ליצירות עם פואנטה או אבסורדיות.
מיון ליום אני מגלה שרוב היצירות הטובות - זה פשוט בגלל שהם יפות!
תודה על זה!...

• הוסף לסימניות
אלופה!!!
היצירות מהממות!!! כל אחת מקורית ומדהימה!
תמשיכי להעלות עוד, עוקבת😉

• הוסף לסימניות
מהמם!!! יצירות מושלמות!!!
איפה את יוצרת אותם?

• הוסף לסימניות
כתבת שהתמונות מקוריות .
זה עניין של צורת חשיבה.
צורת החשיבה שלי היא מאד שונה,
כל דבר שאני שומעת, אני ישר מדמיינת אותו בראש ,וחושבת מה זה מזכיר לי?
איפה ראיתי את זה פעם אחרונה?
וככה נוצרות תמונות שונות ומקוריות .

• הוסף לסימניות
לאט לאט....
סתם מעניין אותי זה אמיתי שבנייט קפה התמונות נפתחות יותר מהר?
כרגע אני במקום שחסום לי לגמרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה