חוו"ד מעשה ידי - אשמח מאד למשוב שלכם

• הוסף לסימניות
השתתפתי בהרבה אתגרים משהו כמו עשרה
ולא זכיתי.
לאט לאט.
גם לי לקח זמן.
בהתחלה משתתפים לכיף.
ותכלס עכשיו כשיש לי אני לא מבינה למה צריך את זה,
אפילו שרציתי את זה מאד בהתחלה.

ואם יש יצירה טובה מאדד מעלים.
אני כיום לא מעלה לכל אתגר אלא רק אתגר שהתחברתי אליו ויש לי רעיון מבוסס טוב בראש לפרטי פרטים.

• הוסף לסימניות
2S7y5KOAh0X6BFmPQcBP--0--jgni2.jpg
CYRGnB1dgHnitdDFMSaH--0--9gufp.jpg
ECANO6nfY1Sn677Hg7ax--1--whoai.jpg

• הוסף לסימניות
לא ענית לי על השאלה....
בנייט קפה נטפרי יותר קל
וגם אם אפשר שמה משהו ללא תשלום או שזה רק בתשלום?

• הוסף לסימניות
בנייט קפה יותר קל
ואפשר ללא תשלום
כל יום מקבלים חמש קדיטים כל תמונה שווה בין חצי ל2 קרדיטים

• הוסף לסימניות
ואוו
איזה אלופה שאת
תמונות מטורפות ומביעות אחת אחת
כישרון אמיתי

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות...
מה בעיקרון המיומנות להוציא תמונות כאלה?
לדעת מה לכתוב?

• הוסף לסימניות
לפרט בתמצות וקצרה מה רוצים שהתמונה תביע ולבקשה תמונה דרמטית מאד .
אני נעזרת בgpt כדי לייצר פרומט קצר ברור ומתומצת.
וכמובן לחשוב מחוץ לקופסא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה