מפורים לא נדלק לי הנייח

• הוסף לסימניות
לכבוד חג הפורים נתתי מנוחה קצת למחשב הנייח,
אבל, מסתבר שזקוק ליותר מנוחה? הוא לא נדלק לי? מה עושים??

• הוסף לסימניות
אין בפרוג טיפים לתקלות?

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תנסה לנקות אבק. מבפנים (עם מברשת...) ומבחוץ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אדל;738614:
דבר ראשון תנסה לנקות אבק. מבפנים (עם מברשת...) ומבחוץ

איפה אני ינסה לנקות אבק? לפתוח את המח? אבל למה כשהוא עבר עבד מצוין ורק אחרי כיביתי הוא לא נדלק לי?.
תודה על העצה--

• הוסף לסימניות
לא יודעת... אבל זה הרבה פעמים עוזר.
גם מבחוץ תעשה "פו... פו" :)
וגם תפתח ותנקה עם מברשת רכה
לפעמים המגעים מכוסים באבק ולא מצליחים להתחבר...

(שים לב שתמיד כשקוראים לטכנאי זה הדבר הראשון שהם עושים...)

• הוסף לסימניות
צודקים אלו שכותבים בנושא האבק
כדי מאוד במאוורר של המחשב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;738662:
צודקים אלו שכותבים בנושא האבק
כדי מאוד במאוורר של המחשב.

אז חצי פסח עשיתי כבר במחשב - ניקוי האבק לא עוזר!!

• הוסף לסימניות
באסה :(

היתה לכם הפסקת חשמל במהלך הימים האלה?

• הוסף לסימניות
להוציא את הכבל של החשמל, ואז להדליק, זה פורק את המתח שנשאר בתוך הלוח.
אח"כ להחזיר את הכבל ולהדליק כרגיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה