נכתב ע"י למען דעת;1297901:
נכתב ע"י יוסניו;1297894:יש לך נתיב?
אצלי זה נפתח רגיל
תנסה לדבר איתםנכתב ע"י כוס קולה;1297962:יש לי נתיב ולא נפתח לי רגיל.
מה האפליות???![]()
נכתב ע"י יוסניו;1298009:תנסה לדבר איתם
יש שם פקידים שלא מבינים כלום
היה לי פעם בלינק מסוים, שדברתי עם משיהו ולא ידע כלום לעזור
בסוף בקשי ממנו שיעביר אותי למישהו אחר, וההוא ידע לעזור
נכתב ע"י תלמידים;1302450:טכנאי מצויין בשם "יקיר" עזר לי מאד, ובין רגע הורה לי מספר אפשרויות שהמפות יעבדו טוב - אחת מהם עובדת מצויין, אפילו טוב יותר מעד עכשיו.
נכתב ע"י קלתק;1302456:והם?
אצלי היה הפוך, הנציג לא הסתדר, ונציגה הסתדרהנכתב ע"י רחוב חמש;1302117:שלשום הייתי צריכה דחוף מפות וראיתי שלא עובד התקשרתי לנתיב ענתה לי נציגה ואחרי טיפול בערך שעה ע"י שליטה מרחוק ובאמצע התייעצה עם עוד טכנאים , ובסוף השאירה לי הודעה על המסך ש"לרגע זה אין מה לעשות עד להודעה חדשה" , אתמול חזרתי אליהם וענה לי נציג (לא אשה כמו שלשום) ותוך כמה דקות בשליטה מרחוק סידר לי את זה , אח"כ נסיתי להכנס וראיתי שמפה במצב תמונה לא עובד חזרתי אליהם והרים לי נציג אחר ותוך דקה הכל על מקומו על הצד הטוב ביותר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים