מפות גוגל

• הוסף לסימניות
רק אצלי לא עובד?

• הוסף לסימניות
כן
נתיב
זה אמור להיות קשור?1

• הוסף לסימניות
תודה אצלי זה עובד רק באקספלורר לא בכרום

• הוסף לסימניות
דיברתי עם נתיב
הם אומרים שגוגל העבירו את המפות על גוגל פלוס, ונתיב חוסם את זה
לכן צריך להתנתק מהמייל לגמרי, או להכנס מתוכנה אחרת (אם גולשים בכרום - לא לפתוח באקספלורר את המייל אלא רק את המפות)

• הוסף לסימניות
נפתח לי באקספלורר אבל כל הזמן כתוב "טוען" ולא מתקדם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוס קולה;1297962:
יש לי נתיב ולא נפתח לי רגיל.
מה האפליות???:mad:
תנסה לדבר איתם
יש שם פקידים שלא מבינים כלום
היה לי פעם בלינק מסוים, שדברתי עם משיהו ולא ידע כלום לעזור
בסוף בקשי ממנו שיעביר אותי למישהו אחר, וההוא ידע לעזור

• הוסף לסימניות
כדאי לדעת יש מצב

נכתב ע"י יוסניו;1298009:
תנסה לדבר איתם
יש שם פקידים שלא מבינים כלום
היה לי פעם בלינק מסוים, שדברתי עם משיהו ולא ידע כלום לעזור
בסוף בקשי ממנו שיעביר אותי למישהו אחר, וההוא ידע לעזור

שלשום הייתי צריכה דחוף מפות וראיתי שלא עובד התקשרתי לנתיב ענתה לי נציגה ואחרי טיפול בערך שעה ע"י שליטה מרחוק ובאמצע התייעצה עם עוד טכנאים , ובסוף השאירה לי הודעה על המסך ש"לרגע זה אין מה לעשות עד להודעה חדשה" , אתמול חזרתי אליהם וענה לי נציג (לא אשה כמו שלשום) ותוך כמה דקות בשליטה מרחוק סידר לי את זה , אח"כ נסיתי להכנס וראיתי שמפה במצב תמונה לא עובד חזרתי אליהם והרים לי נציג אחר ותוך דקה הכל על מקומו על הצד הטוב ביותר

• הוסף לסימניות
טכנאי מצויין בשם "יקיר" עזר לי מאד, ובין רגע הורה לי מספר אפשרויות שהמפות יעבדו טוב - אחת מהם עובדת מצויין, אפילו טוב יותר מעד עכשיו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלמידים;1302450:
טכנאי מצויין בשם "יקיר" עזר לי מאד, ובין רגע הורה לי מספר אפשרויות שהמפות יעבדו טוב - אחת מהם עובדת מצויין, אפילו טוב יותר מעד עכשיו.

והם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קלתק;1302456:

עד עכשיו פתחתי דפדפן אקספלורר - ששם אין לי חשבון ג'ימייל פתוח - כמו שהורו כאן למעלה באשכול, כעת הוא שלח לי קישור זה:

https://maps.google.com/maps?output=classic

בכרום, אפילו עם חשבון ג'ימייל פתוח!

• הוסף לסימניות
Street View גם עובד אצלכם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחוב חמש;1302117:
שלשום הייתי צריכה דחוף מפות וראיתי שלא עובד התקשרתי לנתיב ענתה לי נציגה ואחרי טיפול בערך שעה ע"י שליטה מרחוק ובאמצע התייעצה עם עוד טכנאים , ובסוף השאירה לי הודעה על המסך ש"לרגע זה אין מה לעשות עד להודעה חדשה" , אתמול חזרתי אליהם וענה לי נציג (לא אשה כמו שלשום) ותוך כמה דקות בשליטה מרחוק סידר לי את זה , אח"כ נסיתי להכנס וראיתי שמפה במצב תמונה לא עובד חזרתי אליהם והרים לי נציג אחר ותוך דקה הכל על מקומו על הצד הטוב ביותר
אצלי היה הפוך, הנציג לא הסתדר, ונציגה הסתדרה:D

• הוסף לסימניות
וואלה. כן הכל עבד (גם הטיול תלת-מימדי), אבל פתאום הוא מביא הודעה כזאת.
אין לי עכשיו צורך וכוח לפנות לנציג...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה