אדם מקצועי
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
מבחן על התפקיד מה אמורים לעשות בומה על התפקיד?
מבחן על התפקיד מה אמורים לעשות בומה על התפקיד?
לעבור דירהכשאני בא להירשם הוא לא מזהה את שם הרחוב....
מה צריך לעשות?
אשמח לדעת, יש לי מחר ראיון.מי שרוצה מידע על הראיון הפרונטלי שיכתוב בבקשה,
עברתי היום ראיון
קודם שואלים אותך שאלות על עצמךאשמח לדעת, יש לי מחר ראיון.
תודה רבה
לכתוב בעברית ולא באנגלית.כשאני בא להירשם הוא לא מזהה את שם הרחוב....
מה צריך לעשות?
אני מתכוון האם יש בעיה לשבת עם מחשב או שזה בסדרמה הכוונה?
אין שום בעיהאני מתכוון האם יש בעיה לשבת עם מחשב או שזה בסדר
כן. בעז''הנפתחה הרשמה נוספת לתפקיד מפקח טוהר הבחירות
עשיתי מבחן ועברתי בו ב -80
זה אומר שעברתי??
אני יוזמן לראיון??
אני עשיתי כבר בנגלה הראשונה ולא הוזמנתי לראיוןנפתחה הרשמה נוספת לתפקיד מפקח טוהר הבחירות
עשיתי מבחן ועברתי בו ב -80
זה אומר שעברתי??
אני יוזמן לראיון??
2000 ש"ח נטו.כמה זמן אחרי הראיון מקבלים את הליק להמשך,
כי אני עברתי את הרעיון בהצלחה (כך לפחות נראה לי) ועדיין לא קיבלתי שום עידכון..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים