דרוש מידע מפקחי טוהר הבחירות לכנסת ה25

• הוסף לסימניות
מי שרוצה מידע על הראיון הפרונטלי שיכתוב בבקשה,
עברתי היום ראיון

• הוסף לסימניות
משהו יודע מה אפשר לעשות במקרה שנקבע ראיון ולא הגעתי ?
באתר אני רואה שיש עוד תאריכים פנויים אבל לא נותן לי לבחור ..
יש משהו שנתקל בזה ?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה עושים כשעברתי מבחן בהצלחה אבל לא זומנתי לראיון?

• הוסף לסימניות
כשאני בא להירשם הוא לא מזהה את שם הרחוב....
מה צריך לעשות?

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת, יש לי מחר ראיון.
תודה רבה
קודם שואלים אותך שאלות על עצמך
טלפון חכם/כשר- אפשר להגיד כשר הם יביאו לך טלפון
רכב/בלי- צריך רכב או מונית כדי לאסוף את הציוד בבוקר אסור לנסוע איתו בתחב"צ
למה אתה מתאים לתפקיד?
למה אתה רוצה לעבוד?
מה התפקיד של המפקח?
מתי נשתמש במצלמה?
באיזה מקרה תשתמש במצלמה?
ועוד כמה שאלות
אני לא ידעתי לענות על רוב התשובות אבל העבירו אותי
היא רק אמרה לי "תלמדי טוב בבית"
וזהו
הם לוקחים את מי שמקבל את הציונים הכי טובים בלומדה (הלומדה של ה3 שעות אחרי שעוברים את של הראיון)
בהצלחה!
הם סופר נחמדים

• הוסף לסימניות
לא נותן לי להיכנס ללומדה.....
מה עושים?
1663160236090.png

• הוסף לסימניות
נפתחה הרשמה נוספת לתפקיד מפקח טוהר הבחירות
עשיתי מבחן ועברתי בו ב -80
זה אומר שעברתי??
אני יוזמן לראיון??

• הוסף לסימניות
יש כאלו שעברו מבחן בציון גבוה בסיבוב הקודם ועדיין לא זומנו לראיון (מועדת רמלה-לוד), או שזומנו בימים האחרונים ממש?

• הוסף לסימניות
כמה זמן אחרי הראיון מקבלים את הליק להמשך,
כי אני עברתי את הרעיון בהצלחה (כך לפחות נראה לי) ועדיין לא קיבלתי שום עידכון..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה