התייעצות מפרסמים דירות באופקים בשכונת אפיקי הנחל דירות החל מ-800,000 ש"ח 2 חדרים, דירות 3 חדרים ב-1,000,000 ש"ח דירות 5 חדרים 1,350,000 ש"ח

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
קצת נעשה סדר..
  • @חיהלה מהדרום - שהמסירה התעכבה למעלה מ-5 שנים! כבר כתבתי למעלה שזה עניין של ניסיון, ולימוד, שאין לאף קבוצת רכישה! ולא שייך ניסיון בזה! ראה הסבר למעלה... בפרויקט הזה, זה עובד הפוך, שהחברת ניהול מארגנת את הרוכשים, ויש לה ניסיון של עשרות פרויקטים שכבר עשו, אפשר ללכת לראות, אין להם פרויקט אחד שעבר את ה-6 שנים מאז שגיבשו את הקבוצה עד למפתח, אני אישית הלכתי לראות ושוחחתי עם לקוחות, והשבוע אני נוסע לעוד סיור ב-5 פרויקטים, מי שמעוניין להצטרף שיפנה אלי, יוצא סיור מסודר לשיחות עם הרוכשים בשטח.
  • לכותב מי אמר שזה יהיה לחרדים. אמת! לא בטוח שזה יהיה לחרדים, אבל לא תמיד החרדים מוכיחים את כדאיות עולם הנדל"ן לצורך השקעה! דבר נוסף, הפרויקט משווק כעת רק אצל הציבור החרדי, ומכיוון שאנחנו בעלי הקבוצה, אנחנו מחליטים האם זה יבנה לציבור החרדי או לא, האם זה יהיה עם מרפסות או לא, באם רוב הקבוצה תחליט שזה יהיה לציבור הכללי, הרוב הוא יקבע את הבניה, אבל החברה מבחינתה נכונה כן לבנות לציבור החרדי, היא מאוד מנסה להיכנס לציבור החרדי היא מגיעה מהציבור הכללי ומסה כמה שיותר לתת לציבור שלנו.
  • לכותב על הרווח של מאות אלפי שקלים לכל לקוח.... התשובה היא מכיוון שהחברה מתעסקת בניהול ומרוויחה מספיק יפה מהניהול, וברגע שהיא תערב רווח יזמי, ביחד עם ניהול, אז כל הניהול שלה וטובת הלקוח ירד לטמיון, ולכך היא מצליחה עם עשרות פרויקטים ואין לה מתחרים בכל הסיפור הזה!
  • לכותב מה הסיכוי לזכות? התשובה לכך שהחברה כחלק מהניהול שלה היא מחזיקה שמאי מיוחד, שזה התפקיד שלו בכל המכרזים, לחשב את סיכויי הזכייה, בהתאם לכדאיות העסקה, עם מקסימום רווח ללקוח, אגב לא בכל מקום יש כדאיות, באמת יש מקומות שמחיר הקרקע מאוד גבוה וכמעט אין רווח, בינתיים ברוב הפרויקטים הם זכו בסיכויים של למעלה מ-90%, ובפרויקט הזה יש יתרון מיוחד, המסירה של הקרקע היא בעוד 3 שנים לקראת סוף 2027, ורק אז אפשר להתחיל לבנות, מה שגורם לכך שלקבלנים אין כדאיות להיכנס לעסקה כזאת, משום שהם צריכים לשים הון מאוד גבוהה כבר בהתחלה ללא יכולת מכירה, בשונה מקבוצת רכישה שיש לה את היכולת, כי יש הרבה רוכשים והרבה מהם משקיעים ואין להם בעיה של הזמן!
  • לכותב בקשר לבניה של המחיר למשתכן. מכרז זה לא מיועד למחיר למשתכן! אלא רק ליזמים וקבלנים ללא מחיר למשתכן ,דבר נוסף עוד פלוס מאוד גדול במכרז הזה, בכל שכונת אפיקי הנחל, אין כלל חניונים תת קרקעיים, ובשלב ב' של אפיקי הנחל יש חניונים תת קרקעיים, מה שיוצר יתרון נוסף לרוכשים, מעבר לזה של שאין שם דיירים של המחיר למשתכן.
  • בהצלחה לכולנו
לא מבין
מסירה של הקרקע בעוד 3 שנים זה יתרון בקבוצת רכישה? הרי ככל שהזמן עובר הקבוצה מתפוררת, המצב הפיננסי של חברי הקבוצה יכול להשתנות ואכמ"ל.

חניון תת קרקעי זה יתרון? מדובר בבניה ותחזוקה שוטפת בעלות עצומה, מה היתרון בזה?גם קבלנים מוכרים פרילייס, וכל המרחיק הרי זה משובח.

• הוסף לסימניות
נשמע מעניין
אשמח לשמוע מאלו שבדקו, מה הסיכונים
אם מחר יש חלק מהחברים שלא יכולים להשלים את הרכישה ?
האם לחברה יש ניסיון בכזה סדר גודל של בניה, או רק בפרוייקטים קטנים יותר

תודה

• הוסף לסימניות
אני אישית הלכתי לראות ושוחחתי עם לקוחות, והשבוע אני נוסע לעוד סיור ב-5 פרויקטים, מי שמעוניין להצטרף שיפנה אלי, יוצא סיור מסודר לשיחות עם הרוכשים בשטח.
אם אתה כל כך מדבר בשבח החברה למה אתה נוסע לסיור בעוד 5! פרויקטים??
כבר כתבתי למעלה שזה עניין של ניסיון, ולימוד, שאין לאף קבוצת רכישה! ולא שייך ניסיון בזה!
למה אתה חושב שזה החברת ניהול קבוצות רכישה היחידה בישראל, ולאף קבוצת רכישה אין ניסיון בזה?
לכותב מי אמר שזה יהיה לחרדים. אמת! לא בטוח שזה יהיה לחרדים, אבל לא תמיד החרדים מוכיחים את כדאיות עולם הנדל"ן לצורך השקעה! דבר נוסף, הפרויקט משווק כעת רק אצל הציבור החרדי, ומכיוון שאנחנו בעלי הקבוצה, אנחנו מחליטים האם זה יבנה לציבור החרדי או לא, האם זה יהיה עם מרפסות או לא, באם רוב הקבוצה תחליט שזה יהיה לציבור הכללי, הרוב הוא יקבע את הבניה, אבל החברה מבחינתה נכונה כן לבנות לציבור החרדי, היא מאוד מנסה להיכנס לציבור החרדי היא מגיעה מהציבור הכללי ומסה כמה שיותר לתת לציבור שלנו.
נכון שבקבוצת רכישה, חברי הקבוצה הם הבעלים והם יכולים להחליט מה לעשות ומה לבנות, אבל אם כל הגישה למכרז היא על פי תוכנית מסויימת, כמה דירות 2! חדרים לבנות כמה 3, וכמה יעלה כל דירה, עם מרפסת וכו', אם אתה משנה את התוכניות גם העלויות משתנות
ולכך היא מצליחה עם עשרות פרויקטים ואין לה מתחרים בכל הסיפור הזה!
שוב, למה אתה כל כך בטוח בהצלחת החברה ושאין לה מתחרים, אני דוקא מכיר הרבה חברות ניהול קבוצות רכישה, מהם עם הרבה ניסיון, ומוניטין הרבה טוב יותר מהחברה הזאת (לא מתכוון לומר שהם לא טובים, רק לומר שיש כאלה שיש להם ניסיון ומוניטין יותר טוב מהם).
לכן זה מביא אותי לשאול, אולי אתה בכלל נציג של החברת ניהול או סתם משווק שלהם??
בינתיים ברוב הפרויקטים הם זכו בסיכויים של למעלה מ-90%,
אשמח לדעת באיזה מכרזים הם זכו עד היום?
ואיך אתה יכול לדעת האם במכרז שהם זכו או לא זכו, סיכויי הזכיה שלהם מלכתחילה היו מעל 90%?
ובפרויקט הזה יש יתרון מיוחד, המסירה של הקרקע היא בעוד 3 שנים לקראת סוף 2027, ורק אז אפשר להתחיל לבנות, מה שגורם לכך שלקבלנים אין כדאיות להיכנס לעסקה כזאת
לידיעתך בכל המכרזים של רמי בשכונות/ישובים חדשים, זמן הפיתוח הוא בין שנה וחצי ל3 שנים, ובכל זאת קבלנים מתמודדים, והמכרז הזה באפיקי נחל הוא לא הראשון, כבר זכו שם קבלנים באלפי יח"ד, אז למה שעכשיו הם לא יתמודדו שוב??

• הוסף לסימניות
לכל השואלים
  • לגבי הסיכוי זכיה שלהם,
    כמובן שאין ערבות לעניין ואם לא זכו אז לא קרה כלום ולא הפסדנו כלום.
    והסיכוי הגבוה נגזר שוב ממציאות של זכיה תחת תחרות והלקוחות בשטח מעידים על כך.
  • לגבי כמות הפרויקטים שהם עשו, אני אישית עוד לא יודע על חברה שביצעה כזאת כמות גדולה של פרויקטים. מצורף קישור של חלק מהפרויקטים שנעשו על ידם ברחבי הארץ:
    https://www.google.com/maps/d/edit?mid=11Wo1g1LMZMC6KFal0i89aYOm0BCu2PA&usp=sharing,
    כרגע זה פרויקט 43 שלהם, שזה לדעתי ולדעת כל מי שקצת נכנס לעניין, זה נתון מטורף! מבחינת מספרים זה אומר ידע בניהול, ומקסימום חשיבה על הלקוח. אחרת לא היו מתקדמים לכזאת כמות גדולה של פרויקטים. היה צריך להיות עליהם ביקורות מטורפות, וכל אחד יכול להיכנס לגוגל ולחפש עליהם ביקורות, לראות אם יש תביעות כנגדם.
  • לגבי השואל אם חלק מחברי הקבוצה לא יודעים להשלים את העסקה מה עושים?
    קודם כל זו שאלה מצוינת, אבל התשובה לכך היא משני כיוונים.
    קודם כל המציאות כמו שכתבתי שאפשר לבדוק, יכולה להוכיח שהם הסתדרו עם עשרות פרויקטים, ועם לקוחות מרוצים.
    ומכיוון נוסף, שמדובר כאן בחברה עשירה, שגם אם יש כאן כמה לקוחות שלא יודעים להשלים את העסקה הם יודעים להביא גם את ה-10,000,000 ש"ח מהבית, ולומר ללקוח שיכול לצאת ושלא יעכב את הקבוצה, והם יכולים להתקדם ללא כל מפריעים. לא מדובר כאן בעוד מישהו שאירגן קבוצה ואין לו יכולת כלכלית, מדובר בגוף חזק עם גב כלכלי, שזה נתון מאוד משמעותי במיוחד בקבוצת רכישה.
  • לגבי השואל על חברת גבעת הודיה.
    הסברתי כבר למעלה, שכאן הכול עובד בדיוק הפוך, יש כאן חברה שהיא מאגדת רוכשים, ולא אחד שמאגד רוכשים, והוא השולט העיקרי! גם אם יש חברת ניהול טובה, אבל ברגע שיש כאן אחד שהוא המנהל העיקרי מעניין אותו דבר אחד הכיס שלו! ולא שום דבר אחר! וכך נוצרים כל התקלות.
    וכאן בגעת הודיה הסיפור אחר לגמרי כפי שהסברתי שהרווח שלה זה הניהול ולא היזמות, ולכן האינטרס הוא אחד. לתת מקסימום ללקוח! בשביל להמשיך ולאגד קבוצה למכרז הבא.
    והמציאות מוכיחה שיש להם כרגע 21 פרויקטים במקביל. שזה נתון מדהים מטורף אין חברות כאלה למיטב ידיעתי (מוכן לשמוע ולהכיר).
    רק בזמן האחרון נכנסו וזכו במכרז בעופרים בבית אריה, ובמכרז בשכונת האקליפטוס באופקים, ועכשיו ניגשים למכרז השלישי באפיקי הנחל שלב ב'.
  • לגבי השואל בקשר לעלויות?
    אני לא מבין מה הדיון, נכון שיכול להיות שינויים באומדנים, אבל חברה שמוכיחה עצמה בפרויקט אחר פרויקט, ואתה יכול לבדוק אותה בעצמך! מנתונים בשטח. אז מה השאלה תיכנס לגופו של עניין תתחיל לבדוק ותראה.
    יש קישור מצורף למעלה של חלק מהפרויקטים אתה יכול לנסוע לכל אחד מהם.
  • לגבי הסיכונים יש חשיפה ל-3 דברים 1. לאיכות הבניה, 2. לאומדן המחיר, 3. לזמן הפרויקט. ולכן הרווח כאן הוא גדול יותר. אין סיכוי ללא סיכון!
    אבל בחברה גבעת הודיה:
    - לגבי איכות הבניה, אפשר ללכת ולראות פרויקטים, ולהבין שמדובר בסטנדרט מאוד גבוה יותר מאחרים, כולל אחריות והכול.
    - לגבי אומדן המחיר, ברוב הפרויקטים שלהם, לפי הבדיקה שלי הם היו בין 2,3% אחוזים פחות מהאומדן, יש להם פרויקט אחד שהיו צריכים לעלות את האומדן ב-2 אחוזים למעלה.
    כמובן כל זה בהתחשב שחברי הקבוצה לא רצו לשנות תוכניות ולעשות פרויקט בסטנדרט הרבה יותר גבוה ממה שהוצע להם תחילה, שאז מבחירה שלהם זה התייקר, אגב כאן המפרט ברמה יפה מאוד לפי מה שראיתי.
    - לגבי אומדן הזמנים, עוד לא היה פרויקט אחד מתוך כל העשרות פרויקטים שנעשו על ידם, שעברו את ה-6 שנים כפי שנכתב למעלה לפי מה שאני הצלחתי לבדוק.

• הוסף לסימניות
לכל השואלים
  • לגבי הסיכוי זכיה שלהם,
    כמובן שאין ערבות לעניין ואם לא זכו אז לא קרה כלום ולא הפסדנו כלום.
    והסיכוי הגבוה נגזר שוב ממציאות של זכיה תחת תחרות והלקוחות בשטח מעידים על כך.
  • לגבי כמות הפרויקטים שהם עשו, אני אישית עוד לא יודע על חברה שביצעה כזאת כמות גדולה של פרויקטים. מצורף קישור של חלק מהפרויקטים שנעשו על ידם ברחבי הארץ:
    https://www.google.com/maps/d/edit?mid=11Wo1g1LMZMC6KFal0i89aYOm0BCu2PA&usp=sharing,
    כרגע זה פרויקט 43 שלהם, שזה לדעתי ולדעת כל מי שקצת נכנס לעניין, זה נתון מטורף! מבחינת מספרים זה אומר ידע בניהול, ומקסימום חשיבה על הלקוח. אחרת לא היו מתקדמים לכזאת כמות גדולה של פרויקטים. היה צריך להיות עליהם ביקורות מטורפות, וכל אחד יכול להיכנס לגוגל ולחפש עליהם ביקורות, לראות אם יש תביעות כנגדם.
  • לגבי השואל אם חלק מחברי הקבוצה לא יודעים להשלים את העסקה מה עושים?
    קודם כל זו שאלה מצוינת, אבל התשובה לכך היא משני כיוונים.
    קודם כל המציאות כמו שכתבתי שאפשר לבדוק, יכולה להוכיח שהם הסתדרו עם עשרות פרויקטים, ועם לקוחות מרוצים.
    ומכיוון נוסף, שמדובר כאן בחברה עשירה, שגם אם יש כאן כמה לקוחות שלא יודעים להשלים את העסקה הם יודעים להביא גם את ה-10,000,000 ש"ח מהבית, ולומר ללקוח שיכול לצאת ושלא יעכב את הקבוצה, והם יכולים להתקדם ללא כל מפריעים. לא מדובר כאן בעוד מישהו שאירגן קבוצה ואין לו יכולת כלכלית, מדובר בגוף חזק עם גב כלכלי, שזה נתון מאוד משמעותי במיוחד בקבוצת רכישה.
  • לגבי השואל על חברת גבעת הודיה.
    הסברתי כבר למעלה, שכאן הכול עובד בדיוק הפוך, יש כאן חברה שהיא מאגדת רוכשים, ולא אחד שמאגד רוכשים, והוא השולט העיקרי! גם אם יש חברת ניהול טובה, אבל ברגע שיש כאן אחד שהוא המנהל העיקרי מעניין אותו דבר אחד הכיס שלו! ולא שום דבר אחר! וכך נוצרים כל התקלות.
    וכאן בגעת הודיה הסיפור אחר לגמרי כפי שהסברתי שהרווח שלה זה הניהול ולא היזמות, ולכן האינטרס הוא אחד. לתת מקסימום ללקוח! בשביל להמשיך ולאגד קבוצה למכרז הבא.
    והמציאות מוכיחה שיש להם כרגע 21 פרויקטים במקביל. שזה נתון מדהים מטורף אין חברות כאלה למיטב ידיעתי (מוכן לשמוע ולהכיר).
    רק בזמן האחרון נכנסו וזכו במכרז בעופרים בבית אריה, ובמכרז בשכונת האקליפטוס באופקים, ועכשיו ניגשים למכרז השלישי באפיקי הנחל שלב ב'.
  • לגבי השואל בקשר לעלויות?
    אני לא מבין מה הדיון, נכון שיכול להיות שינויים באומדנים, אבל חברה שמוכיחה עצמה בפרויקט אחר פרויקט, ואתה יכול לבדוק אותה בעצמך! מנתונים בשטח. אז מה השאלה תיכנס לגופו של עניין תתחיל לבדוק ותראה.
    יש קישור מצורף למעלה של חלק מהפרויקטים אתה יכול לנסוע לכל אחד מהם.
  • לגבי הסיכונים יש חשיפה ל-3 דברים 1. לאיכות הבניה, 2. לאומדן המחיר, 3. לזמן הפרויקט. ולכן הרווח כאן הוא גדול יותר. אין סיכוי ללא סיכון!
    אבל בחברה גבעת הודיה:
    - לגבי איכות הבניה, אפשר ללכת ולראות פרויקטים, ולהבין שמדובר בסטנדרט מאוד גבוה יותר מאחרים, כולל אחריות והכול.
    - לגבי אומדן המחיר, ברוב הפרויקטים שלהם, לפי הבדיקה שלי הם היו בין 2,3% אחוזים פחות מהאומדן, יש להם פרויקט אחד שהיו צריכים לעלות את האומדן ב-2 אחוזים למעלה.
    כמובן כל זה בהתחשב שחברי הקבוצה לא רצו לשנות תוכניות ולעשות פרויקט בסטנדרט הרבה יותר גבוה ממה שהוצע להם תחילה, שאז מבחירה שלהם זה התייקר, אגב כאן המפרט ברמה יפה מאוד לפי מה שראיתי.
    - לגבי אומדן הזמנים, עוד לא היה פרויקט אחד מתוך כל העשרות פרויקטים שנעשו על ידם, שעברו את ה-6 שנים כפי שנכתב למעלה לפי מה שאני הצלחתי לבדוק.
אתה קצת מערבב בין חברת ניהול לחברת יזמות, גבעת הודיה היא חברת ניהול בעיקרה, מי שזכה בבית אריה ובאופקים, זה לא גבעת הודיה זה ישראל רובינשטיין שהוא מארגן קבוצות רכישה ולקח את גבעת הודיה כחברת ניהול, ובאותו מידה יכל לקחת כל חברת ניהול אחרת, ויש הרבה
לפי מה שזה נשמע כאן הם מתכננים גם לארגן את הקבוצה (ולא כמו שעשו בבית אריה ואופקים שרובינשטיין בעזרת ברנדווין ועוד כמה משווקים הביאו את חברי הקבוצה, וגבעת הודיה רק מנהלת את הביצוע וכו),
בכל הפרויקטים שהם עשו, אינני יודע האם הם רק חברת ניהול או שגם הם אלו שבדקו את המכרז, ניגשו וזכו, יתכן שהזוכים במכרז פנו אליהם לאחר הזכיה לנהל להם את הבניה.

• הוסף לסימניות
ישראל רובינשטיין הוא שותף ביחד עם גבעת הודיה, הם עובדים במקביל! הוא לא שכר את גבעת הודיה, הוא הכיר אותם בהתחלה והתקדם איתם ביחד.
חברת גבעת הודיה בכל פרויקט שלה בשביל לאגד את הקבוצה, היא מגיעה לכל מיני קהלי יעדים, והצורה שלהם להגיע זה ע"י אנשים שנמצאים בתוך הקהילה, כמו רובינשטיין והשמות שהזכרת.
אבל בסוף מי שמנהל ומקים את הקבוצה זה גבעת הודיה, כך היא פועלת בכל הקבוצות שהיא ניהלה ומנהלת עד היום.

השמות של ההתכתבות כאן לא קשורים אלי,
מה שכן שמעתי על הפרויקט ועל החברה וישבתי עם גבעת הודיה דיברתי עם הבעלים של החברה ומנהלי הפרויקטים עשיתי בירור מעמיק, ואני עדיין עושה, לכן אני גם נוסע לעוד פרויקטים לבדוק והבנתי שיש כאן סיפור אחר לגמרי.

דמי הניהול שהם לוקחים הם לא זולים, אבל בתור חברה שמנהלת את העסקה בשלב המכרז עד הסוף זה סביר אבל עדיין ברור שככל והחברה יש לה מוניטין וניסיון היא יכולה להרשות לעצמה לקחת דמי ניהול גבוהים יותר,
הסכום הוא בערך 130,000 ש"ח והמחיר של הדירות הוא כולל את דמי הניהול כמובן.

אני חושב שעדיין בשביל להבין את כל הפרטים עד הסוף ותמיד יש עוד שאלות שווה לכל אחד לבדוק ברצינות ולעשות עוד קצת מאמץ מעבר להתכתבות כאן.
אני חושב שיש להם תשובות לכל השאלות!
הם משתדלים לא להחביא שום דבר מתחת לשולחן הכול נאמר בצורה ברורה וישרה.

• הוסף לסימניות
ישראל רובינשטיין הוא שותף ביחד עם גבעת הודיה, הם עובדים במקביל! הוא לא שכר את גבעת הודיה, הוא הכיר אותם בהתחלה והתקדם איתם ביחד.
חברת גבעת הודיה בכל פרויקט שלה בשביל לאגד את הקבוצה, היא מגיעה לכל מיני קהלי יעדים, והצורה שלהם להגיע זה ע"י אנשים שנמצאים בתוך הקהילה, כמו רובינשטיין והשמות שהזכרת.
אבל בסוף מי שמנהל ומקים את הקבוצה זה גבעת הודיה, כך היא פועלת בכל הקבוצות שהיא ניהלה ומנהלת עד היום.

השמות של ההתכתבות כאן לא קשורים אלי,
מה שכן שמעתי על הפרויקט ועל החברה וישבתי עם גבעת הודיה דיברתי עם הבעלים של החברה ומנהלי הפרויקטים עשיתי בירור מעמיק, ואני עדיין עושה, לכן אני גם נוסע לעוד פרויקטים לבדוק והבנתי שיש כאן סיפור אחר לגמרי.

דמי הניהול שהם לוקחים הם לא זולים, אבל בתור חברה שמנהלת את העסקה בשלב המכרז עד הסוף זה סביר אבל עדיין ברור שככל והחברה יש לה מוניטין וניסיון היא יכולה להרשות לעצמה לקחת דמי ניהול גבוהים יותר,
הסכום הוא בערך 130,000 ש"ח והמחיר של הדירות הוא כולל את דמי הניהול כמובן.

אני חושב שעדיין בשביל להבין את כל הפרטים עד הסוף ותמיד יש עוד שאלות שווה לכל אחד לבדוק ברצינות ולעשות עוד קצת מאמץ מעבר להתכתבות כאן.
אני חושב שיש להם תשובות לכל השאלות!
הם משתדלים לא להחביא שום דבר מתחת לשולחן הכול נאמר בצורה ברורה וישרה.
אפשר לדבר איתך?

• הוסף לסימניות
גם אותי זה מעניין,
כיצד ניתן ליצור קשר?

• הוסף לסימניות
מצרף קובץ עם מצגת על הפרויקט בסופה יש מספר טלפון להתקשרות
טלפון נוסף 0548519071

קבצים מצורפים

• אופקים - מצגת למתעניינים.pdf
    1.7 MB · צפיות: 58
  • הוסף לסימניות
אני מבין שיהודה שער שכתוב בסוף החוברת זה יהודה משי?

• הוסף לסימניות
המכרז נדחה ל- 09/06/2025,
המכרז נדחה לפעמים בשביל תיקונים בחוברת המכרז,
רמ"י מוציאים חוברת מכרז שבה הם כותבים את כל כללי המכרז, באם נמצא טעות כל שהיא בחוברת, או אי הבנה מהנאמר בה, הם מחויבים להנפיק חוברת מכרז חדשה ולתת זמן מספיק שוב להיכנס למכרז!
אם הם לא הנפיקו את החוברת עם מספיק זמן הם מחויבים לדחות את המכרז לפעמים זה בחודש לפעמים יותר תלוי בכל מיני גורמים משתנים.

• הוסף לסימניות
המכרז נדחה/התבטל
המכרז נדחה לחודש יוני,
עדיין ניתן להירשם לקבוצה.
ניתן לקבל הסבר על כל השאלות בקשר לקבוצה:
מה יש בה?
מהי שונה מכל קבוצות הרכישה?
למה כאן הרווחים הרבה יותר גדולים מאשר כל מקום אחר!
כרגע יש כבר עשרות רבות בקבוצה וזה גדל כל הזמן בצורה מדהימה.
מצרף שוב מס' טלפון - 0548519071

• הוסף לסימניות
שלום רב,

יש אפשרות לרכישת קרקע לבניית צמודת קרקע בקבוצה רכישה של "גבעת הודיה" בשכונת האקליפטוס,
(מי שמכיר, ודאי יודע על מה אני מדבר)

מי שמעוניין ניתן ליצור קשר באישי.

• הוסף לסימניות
שלום רב,

יש אפשרות לרכישת קרקע לבניית צמודת קרקע בקבוצה רכישה של "גבעת הודיה" בשכונת האקליפטוס,
(מי שמכיר, ודאי יודע על מה אני מדבר)

מי שמעוניין ניתן ליצור קשר באישי.
אשמח לשמוע פרטים.
איך ניתן ליצור קשר?
תודה

• הוסף לסימניות
נחכה ל9/6 וכה נרוויח בלי כאבי ראש

• הוסף לסימניות
למישהו יש מידע על קבוצת רכישה ד.ש מגורי ישראל שמארגנים קבוצה לרכישה באפיקי הנחל באופקים?

• הוסף לסימניות
למישהו יש מידע על קבוצת רכישה ד.ש מגורי ישראל שמארגנים קבוצה לרכישה באפיקי הנחל באופקים?
יכול לחפש בפרוג יש מספיק מידע עליהם מהמתחמים הקודמים
בנדיקט בבני ברק
והקבוצות של הדיור/דיור מוגן בבית שמש
יש דורשים ויש דורשים.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה