זה פחות נותן מידע, של הארי הקדוש, חכמי ספרד, כל מקדש, אולי אני יעלה תמונה.מה הזמר הכי ישן שיש בו אולי זה יעזור
צילום יכול לעזור.
לא כתוב כלום.האם לא כתוב באיזה מקום הודפס?
יש שם גם פירוש מנחת יעקב?לא כתוב כלום.
גם לא ברור לי עם זה מישהו שהכניס שירי שבת עם הפירושים של ה"מטה יהודה" וה"פרחי שושנים" ותוך כדי הכניס את ההקדמות שלהם לספר , ככה אני מתחילה להתרשם.
לא.יש שם גם פירוש מנחת יעקב?
לרבי אליהו שיק?לא.
בזמירות של מוצ"ש יש "עין אליהו"
היא גם לא תפיק דבר...יש לך אפשרות לצלם את הכריכה?
אכן.היא גם לא תפיק דבר...
זהו.כי היו כמה פעמים שהדפיסו את הספרים של בעל מטה יהודה,
אופס.יש שם גם פירוש מנחת יעקב?
אפשר לבדוק את זה בקלותזהו.
שאני לא בטוחה שזה הספר שלו.
נראה יותר מישהו שהביא את הפירושים שלו והכניס כפתיחה את ההקדמה שלו.
זה כבר נהיה מענין יותר.עכשיו מצאתי עמוד אחד עם פירוש מנחת יעקב.
זה הכותרות:הרה"ק רבי שלום אליעזר מראצפערט
יש לך שם עמוד בסגנון הזה?זה הכותרות:
הקדמת המחבר מטה יהודה
הקדמת המחבר פרחי שושנים
פעולת ומעלות השיר
מבוא לעת הזמיר
עת הזמיר
זה מה שיש בפתיחה
כן.יש לך שם עמוד בסגנון הזה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים