לא אמרנו להוציא ולהחזיר,אוקיי
החלפתי מיקום יו אס בי
בעצם הוצאתי את כל החיבורים והחזרתי
עשיתי ריסטארט לדרייבר
ו-
עדיין כלום
מנסהפה תעשי ריסטארט
צפה בקובץ המצורף 324391
לשחרר את העכבר נניח?לא אמרנו להוציא ולהחזיר,
אמרנו להחליף,
לפעמים יש קונפליקט,
אממ
בעברית,
2 דברים שמתנגשים אחד עם השני על אותו זיהוי חיבור יו אס בי, לדוגמא העכבר והוואקום, ואחד מהם נופל בגלל זה,
אז בגלל זה אמרתי תנסי להחליף לו מקום, או אם הכל מלא, תנסי להחליף אותו עם העכבר לדוגמא.
חחחח זה בסדר שצחקתי? זה היה מצחיק..צחקתי..לשחרר את העכבר נניח?
אני מצליחה לכתוב פה רק בגללו....
הייתה לי טעות במספראגב,
התקשרתי אבל את לא זמינה..
את והסטודיו.![]()
טוב דברנו אבל אני מעדכנת פה למי שלא יודע איך לגשת לחלוניות האלה.פליזזזזזזזזזזזזזז
מישהו!
טכנאי מחשבים רגיל יכול לעזור לי עם זה?
אני פשוט חסרת אונים
מוסיף רק, שזאת הסרת דרייבר לא שגרתית, לכשדברים מסתבכים,X
לבחור device manager-בעברית מנהל התקנים
כן אבל המקרה דנן היה מסובך.מוסיף רק, שזאת הסרת דרייבר לא שגרתית, לכשדברים מסתבכים,
אבל במצב נורמלי מסירים אותו דרך control panel
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים