מצגת לצפייה - גנרל חורף

• הוסף לסימניות
בס"ד

תהנו. או שלא :)

קבצים מצורפים

• גנרל חורף.rar
    9 MB · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
קררררררררר!
מדהים!

• הוסף לסימניות
יפה מאד.
אוירה מושלמת.

• הוסף לסימניות
אתה בטוח שהכל השנה בארץ?
תמונות מדהימות!!

• הוסף לסימניות
איזה יופי,
תמונות חורפיות נהדרות !

• הוסף לסימניות
כמצגת שלימה זה מאוד מרשים.
אני חולקת עליך בנושא חשיפות (מעדיפה שהנושא הראשי יהיה חשוף היטב, ושאר הסצנה בהתאם, בעוד שאתה מעדיף לא לשרוף כלום, אפילו במחיר נושא כהה מדי), אבל אין ספק שהאנדר הזה משחק תפקיד חשוב בהרבה מהצילומים במצגת הזו.
זה מין סגנון שלך, ואני אוהבת את זה כשזה במצגת. (בצילום יחיד לא תמיד אוהב את זה, אבל ברצף של רבים זה טוב.)

• הוסף לסימניות
עבודה יפה יעקב ,לפחות אם לא מגיעים לשם נתת את העונג לצפות .ישר כח.

• הוסף לסימניות
איזה כיף לך! גם אני רוצה להיות שם!

תמונות ממש יפות. עשה לי טוב.

• הוסף לסימניות
תודה.
יפה מאד, מכניס לאוירה!
ממש מרגישים את הקור מהשלג...

• הוסף לסימניות
אני כבר מזמן אוהד מושבע.

ממש תענוג לראות מצגת כזו מלאה בצילומים מקצועיים וטובים.
טווינינג מוצלח, חשיפות מדוייקות, וקומפוזיציות חכמות.

אמנם גם אני לא פעם מרגיש שתמונות מסויימות סובלות מ"אנדר" כרוני, אבל מאידך, אני מספיק מתפעל מהרמה המקצועית שניכרת מכל האספקטים של הצילום, שאני "סולח"...;)

• הוסף לסימניות
מקסים!! מעביר את התחושה..

• הוסף לסימניות
מצגת מדהימה!
להנות מגנרל חורף בלי לקום מהכורסה...

• הוסף לסימניות
מצגת יפהפיה!

חלק מהתמונות עומדות גם בזכות עצמן!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה