- הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1107893:רק לגבי היד המטושטשת- יש אשכול סמוך בנושא חידוד....
מעיון נוסף בתמונת ה"יד", נראה שהטשטוש נבע (גם) ממיקוד קרוב מדי בעדשה שלא מתאימה למרחק הנ"ל.
נכתב ע"י הלו קיטי;1107893:רק לגבי היד המטושטשת- יש אשכול סמוך בנושא חידוד....
זה בסדר אני מעלה את התמונות בשביל לקבל ביקורת בונהנכתב ע"י שלמה;1107916:סוף סוף מישהו מעלה תמונה לפרוג. מקבל הרבה "תודות" ופתאום הוא מקבל "מקלחת קרה".
אני מקווה שלא הוצאתי לך את החשק להעלות תמונה לפרוג...
אני נהנה לראות זוויות צילום שונות.
הן לא רק סבירות זה העניין, גם אם הן לא פיקס טכנית כי לא נערכת לצילום פיקס טכנית הן מעבירות מקסים את ההתרגשות שלך מהעניין והאווירה בכללנכתב ע"י 0405;1107925:אז ככה הסיפור :
הגעתי לאירוע מאוחר( כרגיל...(: ובדרך טלפונים - הבת תמצלמה נו בואי כולם ממתינים לך ועוד הלחצות ניכנסת לאלם כמו רוח ואז צריך להתיחס לדודות הנירגשות .. להרכיב את המצלמה , למצא הכרטיס...וסביבי הבנות שלי .. והאמא של החתן ... והשויגר של הכלה והכהן הממהר וגיסה כבודה שרוצה לנצל את ההזדמנות לצלם "שניה אחת" תילדים המקסימים שלה...
ואח אחד שמבקש את המצלמה שלי לצלם בגברים ( אני יודע מצויון אל תדאגי..)
מפלסת דרך לביבי ומגלה שבכלל אין לי מקום נורמאלי להתרחק למרחק סביר ואז מנסה להבזיק תמונה והפלש לא עובד ניסיתי לשחק איתו להדליק ,לכבות , בכפתור של החשיפה .. והטקס מתחיל...
מזל שהצלחתי להפיק כמה תמונות סבירות
נכתב ע"י 0405;1107936:תודה
נתוני היד
F 5.6
מהירות 400 ISO
מרחק מהמוקד 100 מ"מ
ולחץ מכל הסובבים
בקושי ראיתי את הנתונים
נכתב ע"י 0405;1107936:תודה
נתוני היד
F 5.6
מהירות 400 ISO
מרחק מהמוקד 100 מ"מ
ולחץ מכל הסובבים
בקושי ראיתי את הנתונים
נכתב ע"י 0405;1107925:ואח אחד שמבקש את המצלמה שלי לצלם בגברים ( אני יודע מצוין אל תדאגי..)
אני ינסה למצא משהו "נורמלי" ( אחי לא קיבל את המצלמה לגברים...נכתב ע"י שלמה;1107943:יש משהו מעניין לעלות מהטקס עצמו?
28-135נכתב ע"י שלמה;1107957:תמונה אחת צילמת ב28 מ"מ. תמונת היד צולמה ב120 מ"מ.
איזו עדשה זו?
28-200?
שימי לב למרחק פוקוס מינימלי של 50 ס"מ.נכתב ע"י 0405;1107959:28-135
תודהנכתב ע"י שלמה;1107962:שימי לב למרחק פוקוס מינימלי של 50 ס"מ.
תוצאות יפות ביחס לאיכות העדשה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים