- הוסף לסימניות
באזור אשדוד
מה זה?באזור אשדוד
תוכלי לכתוב לי פרטים?נראה לי שהמפיצים של מצוה קינדר גרים באשדוד.
אם תרצי באישי אתן לך פרטים שלהם.
זה שייך ל"פענח"
אני דווקא לא מצאתי בארה"ב חנות עם פער כזה ענקלא יודעת אם רלוונטי לך.
אבל בארה"ב המחירים זולים משמעותית
(בקופסה של 60 בובות הפער היה כמעט 100$)
אשמח גם לקבל מידע במייל שבחתימהנראה לי שהמפיצים של מצוה קינדר גרים באשדוד.
אם תרצי באישי אתן לך פרטים שלהם.
זה שייך ל"פענח"
את מתכוונת לבובות? או לספרים?אין להשיג מצווה קינדער בארץ יש אולי חנות שתיים שמחזיקות מצווה קינדער היום כולם מביאים קינדער וועלט
שזה חיקוי טוב וגם להם יש ספרים שהם חיקו את המקור - מצווה קינדער ואת זה אפשר להשיג בד"כ בחנויות ספרים
אני אישית יש לי כמעט את כל הסדרות של מצווה קינדער וגם קינדער וועלט
מצווה קינדער הזמנתי מחול ומישהו הביא לארץ
יש בבני ברק חנות תפארת ברחוב חזון איש שהם מביאים קצת מצווה קינדער מחול אבל - יקר!
לא! יש לי גם חוץ מזה קינדער וועלט, מכירה את החיקויכמעט מיליון אחוז שזה קינדער וועלט
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: הרוכש דירה ברמה ד'1 //