דרוש מידע מצווה קינדער-איפה ניתן להשיג בזול?

• הוסף לסימניות
האם יש עדיפות לאחד על השני?
כלומר, האם המצוה קינדר טוב מהקינדער וולעט או להיפך?

• הוסף לסימניות
מקפיצה.

אשמח אם מישהי יודעת אם יש הבדל בבובות בין הקופסאות או שזה רק הקופסא עצמה מעוצבת שונה?

וגם אשמח לדעת מנסיון האם בסט של המטבח הארונות נפתחים. וגם די מוזר שהם מראים כאילו הבובות יושבות
ממה שאני יודעת הן לא.

כמה כדאי לקנות את הסטים שלהם?
כי נגיד פליימוביל לא הייתי רוצה שהבת שלי תשחק בגלל שהדמויות לא מתאימות.. ופיקולה סיטי שמעתי שהוא נשבר מהר..

only-64-00-usd-for-mitzvah-kinder-mega-bucket-60-online-at-the-shop_0.jpg

1696532248429.png

• הוסף לסימניות
למישהו יש מידע כמה עולה מצווה קינדר יותר זול בחול?

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל גם פרטים היכן אפשר להשיג p0527696478

• הוסף לסימניות
אני יודעת שיש פה חנות בדברי חיים שמוכרים את הדברים שלהם בזול יחסית לישראל
אבל מעניין אותי לדעת אם יש דברים יותר בזול משמעותית בארצות הברית לדוגמא...
יש למישהי מידע?

• הוסף לסימניות
אני יודעת שיש פה חנות בדברי חיים שמוכרים את הדברים שלהם בזול יחסית לישראל
אבל מעניין אותי לדעת אם יש דברים יותר בזול משמעותית בארצות הברית לדוגמא...
יש למישהי מידע?
אשמח לפרטים על המכירה בדברי חיים

• הוסף לסימניות
מקווה שהיא דוברת עברית היא דוברת אנגלית ואידיש המספר שלה 0553376822

• הוסף לסימניות
קופצת..
איזה פליימוביל יהודי הוא אכן איכותי
כמו פליימוביל?
יש לי נסיון מאוד מר עם אחת החברות.
אשמח להמלצות מנסיון
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה