- הוסף לסימניות
האם יש למישהו מושג היכן ניתן להשיג מצות קוממיות בארה"ב ?
נכתב ע"י sara100;1226543:אני יודעת באשדוד.
נכתב ע"י NBR;1226548:מכירה מישו בי-ם
נכתב ע"י רמה פלוס;1226675:שוד לאור יום......
נכתב ע"י bbr;1226687:את לא חייבת לקנות...
נכתב ע"י bbr;1226687:את לא חייבת לקנות...
מישהו יודע מה מיוחד במצות האלה??
אם אני יכולה לקבל אותם במחיר מוזל שווה לקנות אותם??
נכתב ע"י נ פלוס;1226703:זה מצות טעימות במיוחד! מי שקונה פעם 1 לא יכול לאכול מצות אחרות!
זה טעים כמו קרקרים... אפילו טעים לאכול אותם לבד...
זה לא מצות דקות בכלל ובכל זאת הכי טעים!
אם את קונה בזול תקני לי גם קילו![]()
נכתב ע"י bbr;1226736:נדבר בפרטי, יש לי אפשרות לקנות מאוד בזול, למרות שאני מעדיפה לא להתחייב לפני שאני יודעת פרטים מדויקים.
הילדים שלי מלא פעמים מביאים שקיות עם שאריות מצות מהמאפיה של קוממיות, ואני אפילו לא מסתכלת על זה, לא מבינה מה יכול להיות מגרה במצות, ואיך אנשים אוכלים את זה סתם באמצע השנה![]()
נכתב ע"י נ פלוס;1226744:לא דברתי על אמצע השנה דברתי על פסח![]()
התכוונתי שזה מגרה בפסח - לעומת מצות ממאפיות אחרותנכתב ע"י bbr;1226759:ברור שלפסח...
איך הבנת שלכל השנה??
נכתב ע"י bbr;1226736:ואיך אנשים אוכלים את זה סתם באמצע השנה![]()
נכתב ע"י אסתר;1226846:יש מצות שאוכלים כל השנה.
ממאפית מצות בחו"ל, ואחרי שאוכלים את המצות האלה, כל האחרות, נהפכות לחסרי טעם לחלוטין.
אנחנו דווקא אוהבים עם הביצה והבצל של שבת בבוקר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים