מצות קוממיות בארה"ב

• הוסף לסימניות
האם יש למישהו מושג היכן ניתן להשיג מצות קוממיות בארה"ב ?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול... איפה ניתן לקנות בארץ במחיר זול?

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת, יש למישהו טלפון שלהם ?

• הוסף לסימניות
אני יודעת באשדוד.

• הוסף לסימניות
מכירה מישו בי-ם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1226675:
שוד לאור יום......

את לא חייבת לקנות...

מישהו יודע מה מיוחד במצות האלה??
אם אני יכולה לקבל אותם במחיר מוזל שווה לקנות אותם??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;1226687:
את לא חייבת לקנות...

מישהו יודע מה מיוחד במצות האלה??
אם אני יכולה לקבל אותם במחיר מוזל שווה לקנות אותם??

זה מצות טעימות במיוחד! מי שקונה פעם 1 לא יכול לאכול מצות אחרות!
זה טעים כמו קרקרים... אפילו טעים לאכול אותם לבד...
זה לא מצות דקות בכלל ובכל זאת הכי טעים!
אם את קונה בזול תקני לי גם קילו ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1226703:
זה מצות טעימות במיוחד! מי שקונה פעם 1 לא יכול לאכול מצות אחרות!
זה טעים כמו קרקרים... אפילו טעים לאכול אותם לבד...
זה לא מצות דקות בכלל ובכל זאת הכי טעים!
אם את קונה בזול תקני לי גם קילו ;)

נדבר בפרטי, יש לי אפשרות לקנות מאוד בזול, למרות שאני מעדיפה לא להתחייב לפני שאני יודעת פרטים מדויקים.

הילדים שלי מלא פעמים מביאים שקיות עם שאריות מצות מהמאפיה של קוממיות, ואני אפילו לא מסתכלת על זה, לא מבינה מה יכול להיות מגרה במצות, ואיך אנשים אוכלים את זה סתם באמצע השנה:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;1226736:
נדבר בפרטי, יש לי אפשרות לקנות מאוד בזול, למרות שאני מעדיפה לא להתחייב לפני שאני יודעת פרטים מדויקים.

הילדים שלי מלא פעמים מביאים שקיות עם שאריות מצות מהמאפיה של קוממיות, ואני אפילו לא מסתכלת על זה, לא מבינה מה יכול להיות מגרה במצות, ואיך אנשים אוכלים את זה סתם באמצע השנה:rolleyes:

לא דברתי על אמצע השנה דברתי על פסח;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1226744:
לא דברתי על אמצע השנה דברתי על פסח;)

ברור שלפסח...

איך הבנת שלכל השנה??

• הוסף לסימניות
יש מצות שאוכלים כל השנה.
ממאפית מצות בחו"ל, ואחרי שאוכלים את המצות האלה, כל האחרות, נהפכות לחסרי טעם לחלוטין.
:D:D:D

אנחנו דווקא אוהבים עם הביצה והבצל של שבת בבוקר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר;1226846:
יש מצות שאוכלים כל השנה.
ממאפית מצות בחו"ל, ואחרי שאוכלים את המצות האלה, כל האחרות, נהפכות לחסרי טעם לחלוטין.
:D:D:D

אנחנו דווקא אוהבים עם הביצה והבצל של שבת בבוקר.

איפה בחו"ל? איזה מאפיה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה