- הוסף לסימניות
זה בדרך כלל כתובת המייל, ודרך זה אפשר לעשות שחזור סיסמה דרך המייל באופן אוטומטי באתר.שם משתמש ידוע לכם?
זה בדרך כלל כתובת המייל, ודרך זה אפשר לעשות שחזור סיסמה דרך המייל באופן אוטומטי באתר.שם משתמש ידוע לכם?
כן.שם משתמש ידוע לכם?
כן בעיה צריך לדבר עם נציג והוא יפתח לכם אפשרות. בהגדרות באתר אפשר לסדר מספר ראשי ומשני עד כמה שזכור לי.כן.
יש שם גם אפשרות להשאיר כתובת מייל, והשארתי,
ואז נאמר לי שנשלח קוד אימות לנייד אבל בפועל לא נשלח.
אולי בגלל שיש לנו שני מספרים שם ואחד מהם כשר אז הם שולחים דווקא אליו
דברתי בזמנו עם נציג. (נצגיה-אותה אחת שכנראה צרפה אותי לחיובים הנ''ל)כן בעיה צריך לדבר עם נציג והוא יפתח לכם אפשרות. בהגדרות באתר אפשר לסדר מספר ראשי ומשני עד כמה שזכור לי.
לא יאמן.
לא יאמן.
כתבות לפני יותר משנתיים, והם עדיין ממשיכים בהתנהגותם הנלוזה.
האמת שיש בזה משהו, שהם יודעים על מי לפול..תשלח לנציב תלונות הציבור תלונה זה מאוד מרתיע חברות
לפעמים האובר מצפון צריך להיות לטובת שאר הלקוחות ולא כלפי החברות הדוגמניותאולי סוג של אובר מצפון...
נכון.לפעמים האובר מצפון צריך להיות לטובת שאר הלקוחות ולא כלפי החברות הדוגמניות
עניין של מבט
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים