להכנס דרך האתר לאיזור האישי, ולבטל את השירות תזכורות שעולה 6.90.ניסיתי לדבר איתם, להשיג איזשהו נציג, להשאיר מספר לחזרה, אבל תכל''ס נאדה!! אין קול ובטח שאין מי שעונה.
שני רכבים עם אותה לוחית רישוי?? נשמע לי קצת רחוק ומוזר..גם אני מנויה ומשתמשת בפנגו והחיובים מסודרים לי באפליקציה יחד עם המיקומים.
יש מצב כזה שמישהו רשום עם הלוחית רישוי או הרכב שלכם ואתם משלמים על החניות שלו איכשהו? זאת יכולה להיות גם טעות של פנגו עצמם.
לכביש 6 שלמתי בנפרד.גם כביש 6 צפון משויך הרבה פעמים לפנגו אולי זה המקור?
שני רכבים עם אותה לוחית רישוי?? נשמע לי קצת רחוק ומוזר..
האמת שזה כן יכול להיות. לא חשבתי על זה..זה לא הגיוני, אבל תבדקו אם יש מישהו שרשום על הכרטיס אשראי שלכם, אפילו עם רכב אחר. אולי אפילו במחשבים שלהם משהו השתבש.
סוף סוף יש עם מי להתעצבן..גם לי זה קרה.
חוצפה שאין כדוגמתה.
הם מצרפים אותך אוטומטית - בלי אפשרות להתחמק - לאיזה שירות של תזכורות 'חודש ראשון חינם', ואחרי החודש הראשון זה עולה סכום קבוע, ולך תרדוף אחרי הרוח כדי לבטל.
גם אחרי ששלחתי להם מכתב נזעם, הם ממשיכים לגבות כאילו כלום.
עכשיו ראיתי שזה מוגדר באתר כרטיס האשראי כ'הוראת קבע'. ביטלתי את הוראת הקבע, ואני מקווה שזה יעזור.סוף סוף יש עם מי להתעצבן..
עד עכשיו הייתי דעת יחיד.
כנראה שזה משהו שקרה לאחרונה.
אם תצליחו לעשות משהו בנידון או לעצור את זה אשמח לשיתוף.
תודה!
סוף סוף יש עם מי להתעצבן..
עד עכשיו הייתי דעת יחיד.
כנראה שזה משהו שקרה לאחרונה.
אם תצליחו לעשות משהו בנידון או לעצור את זה אשמח לשיתוף.
תודה!
גם אנחנו הצטרפנו ובתמימותנו חשבנו שזה חובה 6.90 הזה!עכשיו ראיתי שזה מוגדר באתר כרטיס האשראי כ'הוראת קבע'. ביטלתי את הוראת הקבע, ואני מקווה שזה יעזור.
אני גם חשבתי שזה משהו קבוע כביכול דמי חבר או משהו.גם אנחנו הצטרפנו ובתמימותנו חשבנו שזה חובה 6.90 הזה!
אתם מחדשים לי
אכן אין לנו הרבה חניות
אנסה לבטל...
הצטרפתם דרך האפליקציה?הצטרפנו לפנגו לפני מס' חודשים.
תכל''ס השתמשנו בזה פעם אחת בלבד בחול המועד פסח האחרון.
יש לנו ב''ה חניה מתחת לבית וגם צמוד לכולל ללא תשלום.
כך שמלבד הפעם ההיא לא יצא לנו להשתמש בשרותיהם כלל.
אלא מה..
שכרטיס האשראי מראה אחרת לגמרי..
כל חודש יורד סכום קבוע בתוספת משתנה..
בתחילה לא שמתי ב לכך, אח''כ באזור פסח הבנתי שזה תשלום על החניה שהשתמשנו, אבל מאז הם רק גובים וגובים בצורה קבועה בכל חודש..
ניסיתי לדבר איתם, להשיג איזשהו נציג, להשאיר מספר לחזרה, אבל תכל''ס נאדה!! אין קול ובטח שאין מי שעונה.
אשמח לעזרתכם בעניין, וח''ד האם זה אכן אמור להיות כך???
לשלם מידי חודש בחודשו על שימוש חד פעמי??
תודה רבה מראש!!
לא.הצטרפתם דרך האפליקציה?
יש פעמים שמתווסף שירות החניוןהמהיר ....בעלות של 7 ש"ח לחודש ויש אפשרות לתדלק בסונול וגם שירות פנצר ב 2 ש"ח לחודש...
אולי ילדים משחקים ולחצים על הפעלת חניה
אפשר להכנס לאתר ולראות פירוט מדוייק
לנו מעולם לא לקחו אגורה יותר (נכון להיום)
לא כדאי לבטל הוראת קבע, כי יתבטל על החניות. צריך פשוט לבטל את 'שירות תזכורות' ב6.90עכשיו ראיתי שזה מוגדר באתר כרטיס האשראי כ'הוראת קבע'. ביטלתי את הוראת הקבע, ואני מקווה שזה יעזור.
לא צרפתי שום רכב נוסף.לקחתם במקרה רכב מהשכרה וצירפתם את הרכב למנוי שלכם?
גם זה קורה ואנשים שוכחים לבטל כמו"כגם בכביש שש
או חוצה צפון שזה כן קשור לפנגו
זהו שאין לנו סיסמה לאתר.הכל הכל אפשר לבדוק באתר באיזור האישי, על מה בדיוק חייבו מתי ולמה. ולאיזה מסלול מחוברים. תכנסו ותבדקו ותחכימו!!!
אין לכם שום דרך להכנס לאיזור האישי?לא צרפתי שום רכב נוסף.
התקשרתי מהמכשיר עליו חל המנוי ובהודעה הקולית נאמר לי שיש רק רכב אחד במנוי ומספרו.... וזה אכן הרכב שלנו.
מה שכן, השתמשנו בכביש 6 אבל שילמתי ישירות להם בפעם אחת,
ואילו כאן זה כבר כמה חודשים שיש גביה של סכום משתנה ללא שום שימוש או הוראה כלשהי מצדנו.
לא.אין לכם שום דרך להכנס לאיזור האישי?
שם משתמש ידוע לכם?לא.
פניתי אליהם כדי לשחזר את הסיסמה אבל גם זה עוד לא קבלתי...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים