חלומות ירוקים
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
הגיוני שחבילה תקועה במחסן מיון של ציטה כבר 16 יום?
מקפיצההגיוני שחבילה תקועה במחסן מיון של ציטה כבר 16 יום?
בניגוד לאתר של צ'יטה בו צריך להזין מס' טלפון ולחכות שיגיע קוד (לפעמים הוא מגיע אחרי שעות!)
באתר הבא (של חברת ו. רן - חברה המספקת שירותים לחברות המשלוחים כולל אפשרויות המעקב)
אפשר לבדוק את סטטוס המשלוח בלי צורך להזין סיסמה.
מזינים מספר חבילה ואת מספר הטלפון המקושר לחבילה והפרטים מופיעים מיד!
וככה זה נראה (למעבר לאתר לחצו על התמונה):
צפה בקובץ המצורף 1525884
מה האותיות שיש במספר מעקב?אני מנסה למצוא את החבילה שהזמנתי,
יש לי רק מספר מעקב,
Cainiao Israel- זה החברת שלחויות.
כשאני מנסה להכינס לאתר שלהם לעקוב עם המספר מעקב הם דורשים מיקוד, וכל מה שניסיתי לא תקין,
בקיצור, לא נמצאה החבילה. מה עושים?
זה מגיע עם דואר ישראל, זמן המשלוח הוא בערך חודש ומעלההיי,
מספר המעקב שלי מתחיל בUU, כתוב לי שהוא נמצא ביעד אבל אני לא מצליחה להבין איפה הוא נמצא
מישהו יודע איזו חברת משלוחים זו?
צפה בקובץ המצורף 1918200
להכנס לפרטי החבילה באתר של צ'יטהאם יש לי מספר חבילה - יש דרך לדעת איזה מדף זה נמצא בחנות של ציטה?
מציג שגיאה 404 כבר בערך שבועיים
תודה , אבל אני לא רואה שכתוב מספר מדף וגם לא "הצג מידע נוסף" (את המספר משלוח כן כתוב , וכתוב גם איפה זה נמצא אבל הם רוצים מספר מדף וזה אין לי)להכנס לפרטי החבילה באתר של צ'יטה
ויש שם מספר מדף מתחת למספר החבילה
(לפעמים צריך ללחוץ על "הצג מידע נוסף" בשביל להציג את זה)
פשוט השבוע היה לי גםתודה , אבל אני לא רואה שכתוב מספר מדף וגם לא "הצג מידע נוסף" (את המספר משלוח כן כתוב , וכתוב גם איפה זה נמצא אבל הם רוצים מספר מדף וזה אין לי)
תודה , אבל אני לא רואה שכתוב מספר מדף וגם לא "הצג מידע נוסף" (את המספר משלוח כן כתוב , וכתוב גם איפה זה נמצא אבל הם רוצים מספר מדף וזה אין לי)
לדעתי לא בכל הנקודות יש מספר מדף ולכן גם באתר רואים את זה רק אם יש מס' מדףפשוט השבוע היה לי גם
והצלחתי להוציא מהאתר
אני כבר לא יכולה לצרף צילומסך כי החבילה נאספה
היה לי בצד ימין מתחת לפרטי החבילה לינק כזה להצגת המדף
אולי תצרפי מסך ננסה לראות...
טופל. אי אפשר טכנית כקובץ html שמורץ מהמחשב עצמו. זה חייב להיות מורץ משרת כלשהו.מציג שגיאה 404 כבר בערך שבועיים
בבקשה אם תוכל לתקן את זה או לפרסם את הקוד כקובץ HTML
תודה רבה
העברתי לכאן
אשמח שתבדקו שזה עובד תקין.מעקב משלוחים צ'יטה וHFD
track.5784.link
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים