רכישות בחו"ל מציאה!!!! איך לבדוק סטטוס משלוח של צ'יטה ללא צורך בקוד?

בניגוד לאתר של צ'יטה בו צריך להזין מס' טלפון ולחכות שיגיע קוד (לפעמים הוא מגיע אחרי שעות!)
באתר הבא (של חברת ו. רן - חברה המספקת שירותים לחברות המשלוחים כולל אפשרויות המעקב)
אפשר לבדוק את סטטוס המשלוח בלי צורך להזין סיסמה.
מזינים מספר חבילה ואת מספר הטלפון המקושר לחבילה והפרטים מופיעים מיד!

וככה זה נראה (למעבר לאתר לחצו על התמונה):
צפה בקובץ המצורף 1525884

קרה למישהו שחבילה של ציטה (מאלי אקספרס) הגיעה לאיזה נקודת חלוקה הזויה אבל קרוב לחודש אחרי שהיתה תקועה אצלה במחסני מיון?
עכשיו הם עשו לי ניוד של החבילה , אבל שוב אותו סיפור- זה תקוע ככה למעלה משבועיים.. ועוד לא הגיע לנקודה שקרובה אלי.
הפריט כבר לא רלוונטי..
מה אני אמורה לעשות?
איך אני מקבלת החזר מאלי אקספרס ולמי אני אמורה להתלונן בעניין?
תודה רבה!

אני מנסה למצוא את החבילה שהזמנתי,
יש לי רק מספר מעקב,
Cainiao Israel- זה החברת שלחויות.
כשאני מנסה להכינס לאתר שלהם לעקוב עם המספר מעקב הם דורשים מיקוד, וכל מה שניסיתי לא תקין,
בקיצור, לא נמצאה החבילה. מה עושים?

אני מנסה למצוא את החבילה שהזמנתי,
יש לי רק מספר מעקב,
Cainiao Israel- זה החברת שלחויות.
כשאני מנסה להכינס לאתר שלהם לעקוב עם המספר מעקב הם דורשים מיקוד, וכל מה שניסיתי לא תקין,
בקיצור, לא נמצאה החבילה. מה עושים?
מה האותיות שיש במספר מעקב?

היי,
מספר המעקב שלי מתחיל בUU, כתוב לי שהוא נמצא ביעד אבל אני לא מצליחה להבין איפה הוא נמצא
מישהו יודע איזו חברת משלוחים זו?
1741590168958.png

היי,
מספר המעקב שלי מתחיל בUU, כתוב לי שהוא נמצא ביעד אבל אני לא מצליחה להבין איפה הוא נמצא
מישהו יודע איזו חברת משלוחים זו?
צפה בקובץ המצורף 1918200
זה מגיע עם דואר ישראל, זמן המשלוח הוא בערך חודש ומעלה
העדכון שלך כרגע זה שהוא הגיע ליעד כלשהו בחו"ל

אם יש לי מספר חבילה - יש דרך לדעת איזה מדף זה נמצא בחנות של ציטה?

אם יש לי מספר חבילה - יש דרך לדעת איזה מדף זה נמצא בחנות של ציטה?
להכנס לפרטי החבילה באתר של צ'יטה
ויש שם מספר מדף מתחת למספר החבילה
(לפעמים צריך ללחוץ על "הצג מידע נוסף" בשביל להציג את זה)

להכנס לפרטי החבילה באתר של צ'יטה
ויש שם מספר מדף מתחת למספר החבילה
(לפעמים צריך ללחוץ על "הצג מידע נוסף" בשביל להציג את זה)
תודה , אבל אני לא רואה שכתוב מספר מדף וגם לא "הצג מידע נוסף" (את המספר משלוח כן כתוב , וכתוב גם איפה זה נמצא אבל הם רוצים מספר מדף וזה אין לי)

תודה , אבל אני לא רואה שכתוב מספר מדף וגם לא "הצג מידע נוסף" (את המספר משלוח כן כתוב , וכתוב גם איפה זה נמצא אבל הם רוצים מספר מדף וזה אין לי)
פשוט השבוע היה לי גם
והצלחתי להוציא מהאתר
אני כבר לא יכולה לצרף צילומסך כי החבילה נאספה
היה לי בצד ימין מתחת לפרטי החבילה לינק כזה להצגת המדף
אולי תצרפי מסך ננסה לראות...

פשוט השבוע היה לי גם
והצלחתי להוציא מהאתר
אני כבר לא יכולה לצרף צילומסך כי החבילה נאספה
היה לי בצד ימין מתחת לפרטי החבילה לינק כזה להצגת המדף
אולי תצרפי מסך ננסה לראות...
לדעתי לא בכל הנקודות יש מספר מדף ולכן גם באתר רואים את זה רק אם יש מס' מדף

מציג שגיאה 404 כבר בערך שבועיים
בבקשה אם תוכל לתקן את זה או לפרסם את הקוד כקובץ HTML
תודה רבה
טופל. אי אפשר טכנית כקובץ html שמורץ מהמחשב עצמו. זה חייב להיות מורץ משרת כלשהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה