שלום וברכה!
חברה... אני מחפש כבר כמה שעות מישהו שיש לו להשכרי משקפי מציאות מדומה בבני ברק, ועוד לא מצאתי ומי שכבר כן מצאתי אז הכל תפוס(כגון: קול ברמה..) אשמח אם יש למישהו מידע למי יש משקפי...
דחוף....
תודה רבה!
יש לך מספרים?

מחפשים
בשכונת רמות מקום להשכרת משקפות מציאות מדומה בזול
תודה רבה

יש השכרת משקפות מציאות מדומה-ברמות ג'(ירושלים)
ידוע לי שיש להם מחירים הכי זולים בשוק
השכרנו מהם בעבר והיה להם שרות מעולה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שלוםם
אני משכירה משקפת של מציאות מדומה במודיעין עילית
עם אזור ה 70 משחקים
במחירים שווים מאדדדדד
יש אפשרות גם לשעות בודדות
ממליצה ממש למפגש חברות או סתם למשפחה (לא למפגש עם הרבה אנשים כי זה משעמם לחכות מידי הרבה זמן עד שכולם יקבלו את זה אלא אם כן יש כמה משקפות)
לפרטים נוספים ומחירים 0556729225

מה רואים במשקפות?

שלוםם
אני משכירה משקפת של מציאות מדומה במודיעין עילית
עם אזור ה 70 משחקים
במחירים שווים מאדדדדד
יש אפשרות גם לשעות בודדות
ממליצה ממש למפגש חברות או סתם למשפחה (לא למפגש עם הרבה אנשים כי זה משעמם לחכות מידי הרבה זמן עד שכולם יקבלו את זה אלא אם כן יש כמה משקפות)
לפרטים נוספים ומחירים 0556729225

יש השכרה במודיעין עילית
לקחנו מהם כבר כמה פעמים והיינו מרוצים עד הגג!!!!!
יש להם משחקים לכל הגילאים,
ממשחקים מפחידים למבוגרים - חדר איימה קפיצה מגובה ועוד..
משחקי קרב- אפשר לבקש מהם והם חוסמים אם לא רוצים,
משחקים לילדים - גידול חית מחמד, ריקוד עם רובוט ןעוד..
וסתם משחקים מגניבים כמו רכבת הרים , ריחוף באויר דייג, באולינג , ביקור בתחנת חלל,
ועוד פוול משחקים שאני לא זוכרת כעת
יש להם שירות מעולה והם עונים על כל שאלה והמשקפת מגיעה עם דפי הדרכה + הדרכה טלפונית
ממליצה בחום!!!!!!!
המחירים שלהם ממש זולים!
המספר שלהם 0533177048

יש השכרה במודיעין עילית
לקחנו מהם כבר כמה פעמים והיינו מרוצים עד הגג!!!!!
יש להם משחקים לכל הגילאים,
ממשחקים מפחידים למבוגרים - חדר איימה קפיצה מגובה ועוד..
משחקי קרב- אפשר לבקש מהם והם חוסמים אם לא רוצים,
משחקים לילדים - גידול חית מחמד, ריקוד עם רובוט ןעוד..
וסתם משחקים מגניבים כמו רכבת הרים , ריחוף באויר דייג, באולינג , ביקור בתחנת חלל,
ועוד פוול משחקים שאני לא זוכרת כעת
יש להם שירות מעולה והם עונים על כל שאלה והמשקפת מגיעה עם דפי הדרכה + הדרכה טלפונית
ממליצה בחום!!!!!!!
המחירים שלהם ממש זולים!
המספר שלהם 0533177048
מה המחירים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה