האושר של החיים
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
יש לך טלפון?היה פעם ליד זול סטוק במרכזית?
יש לך טלפון?היה פעם ליד זול סטוק במרכזית?
יש לך מספרים?שלום וברכה!
חברה... אני מחפש כבר כמה שעות מישהו שיש לו להשכרי משקפי מציאות מדומה בבני ברק, ועוד לא מצאתי ומי שכבר כן מצאתי אז הכל תפוס(כגון: קול ברמה..) אשמח אם יש למישהו מידע למי יש משקפי...
דחוף....
תודה רבה!
המספר שלהם זה- 0556766414 או 0556766413יש השכרת משקפות מציאות מדומה-ברמות ג'(ירושלים)
ידוע לי שיש להם מחירים הכי זולים בשוק
השכרנו מהם בעבר והיה להם שרות מעולה!
את מרגישה למשל שאת ברכבת הרים הוא בתוך המים ליד דגים יש הרבה סרטים למשקפותמה רואים במשקפות?
מה המחירים?יש השכרה במודיעין עילית
לקחנו מהם כבר כמה פעמים והיינו מרוצים עד הגג!!!!!
יש להם משחקים לכל הגילאים,
ממשחקים מפחידים למבוגרים - חדר איימה קפיצה מגובה ועוד..
משחקי קרב- אפשר לבקש מהם והם חוסמים אם לא רוצים,
משחקים לילדים - גידול חית מחמד, ריקוד עם רובוט ןעוד..
וסתם משחקים מגניבים כמו רכבת הרים , ריחוף באויר דייג, באולינג , ביקור בתחנת חלל,
ועוד פוול משחקים שאני לא זוכרת כעת
יש להם שירות מעולה והם עונים על כל שאלה והמשקפת מגיעה עם דפי הדרכה + הדרכה טלפונית
ממליצה בחום!!!!!!!
המחירים שלהם ממש זולים!
המספר שלהם 0533177048
משהו מהמם, לקחנו ומאוד נהנינובירושלים יש?
לפי מה שזכור לי זה 20 לשעהמה המחירים?
בהחלט!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים