יש פה מישהו עם ידע על הנושא?
איזה דגמים אפשר חיבור למחשב ולא צריך סמארטפון או מעבד עצמי?
מה הטווח מחירים?

אני צריך בדחיפות מידע על השכרת
משקפי VR (מציאות מדומה) בביתר עילית
תודה רבה!!!!!

שלום וברכה!
חברה... אני מחפש כבר כמה שעות מישהו שיש לו להשכרי משקפי מציאות מדומה בבני ברק, ועוד לא מצאתי ומי שכבר כן מצאתי אז הכל תפוס(כגון: קול ברמה..) אשמח אם יש למישהו מידע למי יש משקפי...
דחוף....
תודה רבה!

מצאת משהו ?
אני מחפש להיום ...

כן מצאתי!

יש מישהו בפרדו
מס' פלאפון:
0527183882
הוא עושה מחיר טוב לכמה משקפות וכדו'
ביקורת:
היה מטורף ומצחיק.
אם כי מאוד היה חסר לי שאי אפשר לחבר למסך שאחרים יכולים לראות מה שהשחקן משחק..
תשאל אותם אם ישנם גם סרטי תלת מימד..
מאוד יפה
ישנם כמה משחקים מתוכם כמה שלא כל כך הסתדרנו -כמו התיפוס הרים. וצלילה בים.
אז פשוט תשאל!
בהצלחה. תהנו!

משקפי מציאות מדומה בביתר:
0533164248
ויש עוד אחד: 054849941
וכן יש רשת משקפות תלת מימד -יש להם בהרבה ערים: 0733639850

אני רוצה להוציא צוות נשי ליום גיבוש עובדות.
קראתי כאן בפורומים על מציאות מדומה, כמה כתבו שיש משהו מטורף בתל אביב.
רציתי לדעת האם הכוונה היא לLVL3 ?
כי התקשרתי לדיזינדורף סנטר ואמרו לי שכבר אין את זה?
האם מישהו יודע לתת לי פרטים על מציאות מדומה בתל אביב, חייב להיות משהו הכי טוב שיש.
תודה !

יש מישהו שמכיר?
אני צריכה את המתחם מציאות מדומה הכי טוב בארץ.

מקפיצה
מחפשת -דחוףף-
באזור בני ברק, אלעד, עדיפות גבוהה לפתח תקווה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה