אולי יש פה עוד ערדים שכן נמצאים בבית ויכולים לעזור לי בזה?מציאות מדומה אין לכם סיכוי למצוא בערד, העיר הטהורה שלנו, [ אני גר שם ]
ווי ופעיליות נוספות רבות ומגוונות ניתן למצוא בחוברת "נופשון" היוצאת בערד בערב בין הזמנים,
אפשר להשיג אותה בכל חנות גוראית בערד,
אם הייתי בבית הייתי שולח לכם, אבל אני נסעתי לנפוש במקום אחר,
לכל המעוניינים- השכרה לפי ימים\שעות מחירים סבירים,מכירים?
איפה?
פרטי קשר....
תודה!
אגב - המודעה הזו, מתייחסת רק לסרטים- (אם לא שמתם לב.)זה מכעיס אותי מאוד שאנשים מצפצפים על הרבנים
ולא שומעים בקולם בכלל, ממש שמים פסססססססס
ואחר כך באים בזעקה ובכיה לרבנים מה לעשות הילדים התקלקלו?
הילדים לא שומעים בקולנו ושמים עלינו פסססס
מצרפת אחד מהפסקי הלכה שהביאו באשכול המצורף למעלה
בתפילה על כולנו שלא נכשל לעולם ועד
והשם יעזור שלא נעשה טעויות וכל ילדנו ילכו רק בדרך התורה תמיד
צפה בקובץ המצורף 1350043
יש השכרה שנמצאת במספר אזורים בארץ ויש להם אופציה גם למשחק יחיד וגם למשחק אחד נגד השני הם משכירים לפי שעות או ימים המספר שלהם הוא 0548430494 לדעתי הם נחשבים מאד זולים ויש להם משקפות מאד מתקדמותמישהו מכיר השכרה הכי זולה של משקפות מציאות מדומה
אני מחפש להשכיר ואני צריך גם הרבה שיהיה לכל הילדים
אז אם מישהו מכיר הכי זול
אשמח לעדכון
תודה רבהיש השכרה שנמצאת במספר אזורים בארץ ויש להם אופציה גם למשחק יחיד וגם למשחק אחד נגד השני הם משכירים לפי שעות או ימים המספר שלהם הוא 0548430494 לדעתי הם נחשבים מאד זולים ויש להם משקפות מאד מתקדמות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים