מציץ מי החרכים... הגירסה שלי!

• הוסף לסימניות
כמובן שאין כאן שום עריכה...

קבצים מצורפים

• DSC_7295.JPG
    KB 833.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
חוץ מזה שאין עניין בתמונה - אהבתי

רמז - הנסתר רב על הגלוי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;783651:
בתחילה חשבתי שזה השמש,
אח"כ הבנתי שזה פלאש?

פלאש לא היה מאיר את השמים..

• הוסף לסימניות
לא בטוח לפעמים יש הילה,
אולי השמש גם מסתתרת מאחור?
לפי ההכרות שלי עם השמש יש לה התנהגות שונה בצילומים, פחות מלאכותית,
אולי יש לי טעות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;783662:
לא בטוח לפעמים יש הילה,
אולי השמש גם מסתתרת מאחור?
לפי ההכרות שלי עם השמש יש לה התנהגות שונה בצילומים, פחות מלאכותית,
אולי יש לי טעות.

שימי לב בחרכים הנוספים לזוית החרך המעביר את האור.

זוהי זוית צרה מאוד שמעבירה חלק קטן מן השמש, אולי לכן זה נראה לך מקור אור חד יותר.

• הוסף לסימניות
וודאי שמש!!! ! כזו כמות של אור בשמים יכול להיות פלאש??

אם תראה את הנתונים שזה אמצע יום ממש הפלאש הכי גדול לא היה נות כזה כוכב באמצע היום!

• הוסף לסימניות
מדהים! זה שמש, אם אני לא טועה צמצם הכי סגור נכון ?!

• הוסף לסימניות
במקום לעלות את מהירות התריס סגרת צמצם, בשביל לקבל את ה"קרניים" האלו ?!
תמונה יפה מאוד

• הוסף לסימניות
צמצם 1/16 ( המינימום המקסימלי.... הוא 1/22 )
מהירות 1/400

אכן העדפתי צמצם סגור ולא העלתי את המהירות! בשביל ה"קרניים"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה