נכתב ע"י יונה יונה;993998:מכיון שאני מתעסקת יותר בצילום מוצרים ומזון ה-70-200 לא רלוונטית בשבילי,
מה המחיר של ה-24-70?
אני לא מחפשת המלצות לזול, אלא לאיכות.
הD700 שייכת לאותה סידרה ושתיהם פול פריים, ואם את הולכת על FF ה-24-70 לא תתאים לצילומי מוצר ומזון. ה-70-200 או עדשת פריים כמו ששלמה המליץ תתאים יותר, להפרדה ולפרספקטיבה נכונה.נכתב ע"י יונה יונה;993998:תודה,
מה העלות של הD800?
(ה-D700 שייכת לאותה סדרה?)
מכיון שאני מתעסקת יותר בצילום מוצרים ומזון ה-70-200 לא רלוונטית בשבילי,
מה המחיר של ה-24-70?
אני לא מחפשת המלצות לזול, אלא לאיכות.
נכתב ע"י שלמה;994011:D600 + עדשה 85 מ"מ או 105 מקרו.
נכתב ע"י צילומית;994126:D600 לא מוכן לקבל מכות![]()
נכתב ע"י צילומית;994126:D600 לא מוכן לקבל מכות![]()
נכתב ע"י דוד דנברג;993922:ברור שתלוי כמה את רוצה להשקיע, אם אין גבול אז ...D800 + 24-70 +70-200
במצלמות בעלות החיישן הבינוני (קרופ) יש את ה-D7000 או חדשה יותר את ה-D7100. ב-D7100 התגלו כמה תקלות ואין לה הרבה פלוסים חשובים על D7000, בגלל שיצאה גרסה חדשה יותר מחירה של ה-D7000 ירד, והוא עומד היום על 4000 שקל, מצלמה מעולה.
עדשות ? שוב תלוי בתקציב ולאיזה צורך, עדשות זולות וטובות - אפשר להתחיל עם ה- 50 מ"מ 1.8 (500 ₪) כמשהו שתמיד טוב, ולהמשיך ... תלוי בצורך והתקציב. ולא לפסול עדשות של סיגמה ...
בהצלחה ובמזל טוב
נכתב ע"י GolanArt;994827:ל D7100 יש בהחלט הרבה יתרונות והיא נכון להיום הדגל של הDX והיא מדהימה בכל פראמטר לגבי תקלות, זה קורה גם במצלמות עצבניות יותר בשוק. בינתיים יש ביקורות משתמשים בB&H ועוד מעט אני מעריך, גם בDPREVIEW.
אם את לא צלמת ספורט ומהירות אדירה וניקוי רעשים ברמת הFF לא נחוצים לך, ולארנקך יש תחתית לא עמוקה במיוחד, לדעתי אין סיבה לקנות FF פשוט חבל על הכסף תשקיעי באופטיקה טובה!
נכתב ע"י שלמה;994904:לי יש מצלמת DX וב"ה מוציאה תמונות באיכות.
היום לא אקנה כהשקעה מצלמת DX.
זה עניין של כמה שנים עד שכולם יעברו לFX
נכתב ע"י שלמה;995012:מעדיף מצלמת כניסה FF בבחינת "זנב לאריות" מאשר מצלמה טובה לDX "ראש לשועלים".
הרי קניית גוף מצלמה, היא רק התחלה של ההוצאה. מה קורה לגבי עדשות?
לא לדבר שיש שם קרופ פקטור של 1.5, להשקיע כסף בעדשת DX?
שים לב למשהו מעניין.
D200 עלתה לי בזמנו 8.000 ש"ח. המחיר היה זהה בD300 וסביר להניח שיהיה אותו מחיר בD400 (אם תצא בכלל).
כמה עולה היום D600
אני מודע להפרשים בחוזק של המצלמה. אבל אין מה להשוות פלט של מצלמה, צבעים וכו'.
נכתב ע"י GolanArt;995126:חוץ מהאיזו, ההבדלים קטנוניים, חוץ מזה הביצועים של ה600 לא עוברים את ה7100 וחוץ מזה מה יש לך נגד DX? האם תוכל להבדיל בין תמונת DX לתמונת FF? אני ממש לא בטוח!!
אל תשכח ששתי המצלמות בעלות מעבד זהה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים