מצלמה טובה באמת!

• הוסף לסימניות
יש גם SX50 שהיא מצויינת

עולה בסביבות 1400

• הוסף לסימניות
תעזרו לי להחליט.........

יש עוד הרבה דגמים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמני;1505248:
מתלבטת בין ה-SX510
לבין ה-SX520
מה דעתכם?
ל520 יש זום גדול ב30%, ויותר מגה-פיקסלים בהשוואה ל510.
מצד שני היא יקרה יותר, 1080 ש"ח מול 893 ש"ח.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני בעד קנון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1507990:
אני בעד קנון
גמני,זה מה שכתבתי בראש האשכול,אבל חשבתי להתייעץ עם המומחים כאן, המצלמה הקודמת שהיתה לי:canon power shot A590,מאד נהניתי מהאיכות שלה,אבל היא כבר לא פרקטית,כבדה,עם בטריות, בקיצור שייכת לדור הקודם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תות בננה 2;1508051:
SP800UZ -אולימפוס.
PowerShot SX520 HS -קנון.

ובכן, כל היתרונות הם לטובת הקנון, כולל המחיר. זול ביותר מ200 ש"ח.

היתרונות של האולימפוס הם:
צמצם 2.8 לעומת 3.4,
איזו גבוה יותר 6400 לעומת 3200,
ומצב חשיפה BULB למשך חשיפה ידני תוך כדי צילום.

הקנון לוקחת בכל שאר התחומים, כולל זום גדול יותר, עדשה רחבה יותר, פוקוס ידני, וידאו 1080P, מסך חד יותר ועוד!

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תות בננה 2;1509185:

זה זול בחמישים ש"ח מהזול ביותר של זאפ,
ואם באופן כללי את מעוניינת בה - המחיר מעולה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תות בננה 2;1512393:
PowerShot SX520 HS -קנון.
היא שוקלת 441 ג', זה לא מוגזם?

ברצינות?
מצלמה (וסט עדשות) עם יחס זום של 42 צריכה לשקול במקור עשרים ק"ג!
מקבלים אותה בגודל כיס עם 440 גרם וזה מוגזם?
הגזמתם!

מי שמחפש קל וקומפקטי, שיקנה A4000 ויהיה מרוצה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א צענטער;1512406:
יש לי את A4050 והיא גרועה.........

אז כנראה אתה בדרך ל SX520 המדוברת, או 'גרוע מכך' לDSLR...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה