נכתב ע"י אסת;1268193:על איזה מצלמה הייתם ממליצים?
נכתב ע"י הגלים;1268632:לא תקבלי תוצאה מקצועית ומקיפה בסכום הזה.
אפשר להתחיל עם 60D ו40 פנקייק ולקבל זוית נורמל+.
בשביל פורטרטים אפשר להוסיף את ה85 1.8.
נכתב ע"י אסת;1269375:הציעו לי מצלמה 90d עם עדשה של 70-200 ב3000,זה שווה?
70-200?נכתב ע"י אסת;1269375:הציעו לי מצלמה 90d עם עדשה של 70-200 ב3000,זה שווה?
נכתב ע"י atara m;1269462:לי יש אותה ואני מבסוטה ממנה עד השמיים!!!!!
נכתב ע"י אסת;1269375:הציעו לי מצלמה 90d עם עדשה של 70-200 ב3000,זה שווה?
נכתב ע"י ASUS;1269530:לא ממליץ לקנות משומש כי המצלמה מוגבלת בכמות הקליקים, אם זה למטרה מקצועית אמליץ לקנות באחים יוגנד בגלל השירות שלהם אם את לא זקוקה לאחריות/שירות, 18% מ3000 שח זה סכום שמצדיק יום טיול לאילתאפשר לראות מחירים מראש באתר של קאמרה אילת, (אתר נפרד מהאתר קמארה הרגיל) למרות שאני לא אוהב את השירות שלהם... (בלשון המעטה) ה60/40D של קנון מצויינות, בנוגע לעדשה, לא מתלהב מהMM כל עוד שלא מצויין של איזה יצרן העדשה... זה הבדל משמעותי בין עדשה מקורית של קנון (מומלץ) לבין עדשה של סיגמא (בדרך כלל במצלמות האלו מעוות)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים