מצלמה מקצועית

• הוסף לסימניות
על איזה מצלמה הייתם ממליצים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסת;1268193:
על איזה מצלמה הייתם ממליצים?

ללא הגדרת מטרות, צרכים ותקציב לא תקבלי תשובה רצינית.

• הוסף לסימניות
אני צריכה את זה בעיקר לצילומים בחוץ בתקציב של עד 3000 ש"ח

• הוסף לסימניות
לא תקבלי תוצאה מקצועית ומקיפה בסכום הזה.

אפשר להתחיל עם 60D ו40 פנקייק ולקבל זוית נורמל+.
בשביל פורטרטים אפשר להוסיף את ה85 1.8.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1268632:
לא תקבלי תוצאה מקצועית ומקיפה בסכום הזה.

אפשר להתחיל עם 60D ו40 פנקייק ולקבל זוית נורמל+.
בשביל פורטרטים אפשר להוסיף את ה85 1.8.

אני קניתי בשביל התחלה את ה60D עם ה85 1.8 אחרי התיעצות ארוכה פה;)
ומרוצה ביותר אבל בדרך לקנות עדשה נוספת עם זום כי אפשר להשתגע ממנה!
מה יותר מומלץ?
24-105 או 70-200 או משהו אחר
ואגב, תודה לכולם:)

• הוסף לסימניות
הציעו לי מצלמה 90d עם עדשה של 70-200 ב3000,זה שווה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסת;1269375:

תבדקי בזאפ השוואת מחירים
בכל אופן באילת ובארה"ב (B&H) יותר זול כל דבר בערך ב200 ש"ח +-

• הוסף לסימניות
ותבררי מחירים בכמה חנויות (שוורץ, יוגנד, פריזמה, כאמרה, קרן אור, ארליך)
תבררי גם לגבי האחריות (יבואן רישמי, של החנות, מאק, 3 שנים או שנה וכו')

המון הצלחה, בסוף קונים:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסת;1269375:
70-200?
נשמע זול רק בשביל העדשה....

• הוסף לסימניות
אבל סתם, מה אתם אומרים על המצלמה הזאת?
היא טובה? היא שווה את המחיר?

• הוסף לסימניות
לי יש אותה ואני מבסוטה ממנה עד השמיים!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י atara m;1269462:
לי יש אותה ואני מבסוטה ממנה עד השמיים!!!!!

והמחיר? גם אותו דבר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסת;1269375:

D90 ניקון? +70-200? -יד שניה?

• הוסף לסימניות
כן, רק בטעות כתבתי 70 זה 18-200

• הוסף לסימניות
לא ממליץ לקנות משומש כי המצלמה מוגבלת בכמות הקליקים, אם זה למטרה מקצועית אמליץ לקנות באחים יוגנד בגלל השירות שלהם אם את לא זקוקה לאחריות/שירות, 18% מ3000 שח זה סכום שמצדיק יום טיול לאילת :) אפשר לראות מחירים מראש באתר של קאמרה אילת, (אתר נפרד מהאתר קמארה הרגיל) למרות שאני לא אוהב את השירות שלהם... (בלשון המעטה) ה60/40D של קנון מצויינות, בנוגע לעדשה, לא מתלהב מהMM כל עוד שלא מצויין של איזה יצרן העדשה... זה הבדל משמעותי בין עדשה מקורית של קנון (מומלץ) לבין עדשה של סיגמא (בדרך כלל במצלמות האלו מעוות)

• הוסף לסימניות
אגב ההבדל בין ה30D ל40D לדעתי משמעותי מאוד!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ASUS;1269530:
לא ממליץ לקנות משומש כי המצלמה מוגבלת בכמות הקליקים, אם זה למטרה מקצועית אמליץ לקנות באחים יוגנד בגלל השירות שלהם אם את לא זקוקה לאחריות/שירות, 18% מ3000 שח זה סכום שמצדיק יום טיול לאילת :) אפשר לראות מחירים מראש באתר של קאמרה אילת, (אתר נפרד מהאתר קמארה הרגיל) למרות שאני לא אוהב את השירות שלהם... (בלשון המעטה) ה60/40D של קנון מצויינות, בנוגע לעדשה, לא מתלהב מהMM כל עוד שלא מצויין של איזה יצרן העדשה... זה הבדל משמעותי בין עדשה מקורית של קנון (מומלץ) לבין עדשה של סיגמא (בדרך כלל במצלמות האלו מעוות)

רגע, המחיר שם הוא עם עדשה או בלי עדשה?

• הוסף לסימניות
אני לא בדקתי את המחיר שם, אני רק אומר שאם את הולכת לבזבז 3000 ש"ח מאחר ושם אין מעמ אז החיסכון של 18% מהסכום הוא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה