מצלמה מקצועית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ASUS;1269553:
אני לא בדקתי את המחיר שם, אני רק אומר שאם את הולכת לבזבז 3000 ש"ח מאחר ושם אין מעמ אז החיסכון של 18% מהסכום הוא...

540 ₪

תוריד נסיעות, יום עבודה, בלאי רכב למקרה של תחבורה פרטית, חטיפים וארטיק בקילומטר ה - 101, חום אימים, זיעה, יציאה לחו"ל עפ"י דעות מסוימות, וכד'
בקיצור לא חושב שבסכומים האלה משתלם לטרוח עד שם.

חוץ מזה אם תשים לב, הם מורידים מע"מ אבל מעלים את מחיר המוצר.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ASUS;1269530:
לא ממליץ לקנות משומש כי המצלמה מוגבלת בכמות הקליקים, אם זה למטרה מקצועית אמליץ לקנות באחים יוגנד בגלל השירות שלהם אם את לא זקוקה לאחריות/שירות, 18% מ3000 שח זה סכום שמצדיק יום טיול לאילת :) אפשר לראות מחירים מראש באתר של קאמרה אילת, (אתר נפרד מהאתר קמארה הרגיל) למרות שאני לא אוהב את השירות שלהם... (בלשון המעטה) ה60/40D של קנון מצויינות, בנוגע לעדשה, לא מתלהב מהMM כל עוד שלא מצויין של איזה יצרן העדשה... זה הבדל משמעותי בין עדשה מקורית של קנון (מומלץ) לבין עדשה של סיגמא (בדרך כלל במצלמות האלו מעוות)

אני ממליץ לך להתעלם מההודעה הזו. מכל חלק בה.

• הוסף לסימניות
לא מומלץ לקנות בקמרה אילת אם כבר אילת אז יאיר שגיא, שירות מהמם דברי עם טלי מחירים הכי טובים, בד"כ גם כוללים אחריות 3 שנים של היבואן הרישמי
לוקח זמן עד שההזמנה מגיעה, אין להם הרבה בחנות אלא הם מזמינים מהיבואן הרישמי קנון/ניקון

לדעתי שווה מאוד לנסוע לאילת, בפרט אם זה קניה ראשונה וזה כולל גם בטריה נוספת, כרטיסים, קורא כרטיסים, תיק למצלמה וכל מוצר עולה פחות המע"מ=חיסכון גדול

אם את רוצה עוד פרטים, בכיף:)
אני הייתי מרוצה מ א ו ד (ברור שקאמרה לא מתקרבים אליהם!!!!!)

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה החמה על יאיר שגיא באילת
שירות שזה ממש חווית קניה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NBR;1270183:
(ברור שקאמרה לא מתקרבים אליהם!!!!!)

הייתי צריכה להגיד את זה לפי שקניתי מהם 6 מצלמות DSLR במהלך ה9 שנים האחרונות וחסכתי לא מעט אלפי שקלים מול המתחרים.

אין דבר קל יותר מלמחזר השמצות.

לכל בחירה יש יתרונות וחסרונות.
ההמלצה שלך לחלוטין לא גורפת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1270320:
הייתי צריכה להגיד את זה לפי שקניתי מהם 6 מצלמות DSLR במהלך ה9 שנים האחרונות וחסכתי לא מעט אלפי שקלים מול המתחרים.

אין דבר קל יותר מלמחזר השמצות.

לכל בחירה יש יתרונות וחסרונות.
ההמלצה שלך לחלוטין לא גורפת.

מצטערת מאוד, אבל אני לא מקצועית בתחום ולא מבינה גדולה בחנויות, קניתי אצלהם מצלמה (אילת) והשרות שקיבלתי היה זבל, במילה עדינה

ואם אתה רוצה פירוט בבקשה: קניתי את המצלמה בערב פסח באילת , מצלמה חדשה לחלוטין, וכשהגעתי הביתה ראיתי הבטריה של קנון לא היתה תקינה גם אחרי הטענה של 8 שעות לפי ההוראות כנדרש, חזרתי עוד באותו ערב לחנות במלחה וניסו עם בטריה אחרת ועבד מצוין, במקום לקחת את הבטריה המקולקלת ולהביא לי את התקינה הם שלחו אותי (בערב החג ממש כשאני צריכה את המצמה לפסח!) למעבדה שלהם בהר חוצבים, עד היום לא הבנתי מה הם יעזרו הם הסבירו לי שהם צריכים להיות "בטוחים" שהבטריה שבורה או משו כזה, המעבדה אמרה שאם הם מכניסים את זה לתיקון אז אני אאבד את האחריות של קרט ב ק י צ ו ר שלחו אותי לפוטו שוורץ שאסף את הבטריה לקרט ועד היום עוד לא קיבלתי אותה!!!!!!

יש לי נס שקניתי עוד בטריה רזרבית והיא משמשת אותי לבנתיים.

אם אתה מקבל שם שירות יותר טוב אשמח אם תעזור לי:cool:

את העדשה קניתי ביאיר שגיא ואני מרוצה ממנה ומהם עד הגג, יש שיגידו ענין של מזל.............
חבל שבאותו זמן לא היה לסוכן שלהם גם את המצלמה:mad:

• הוסף לסימניות
הייתה לי מסרטה שעלתה לי מעל 3000 ש"ח, בשלב מסוים כשהיא התקלקלה ובאתי אליהם לתקן אותה הם אמרו לי שהבטריה אולי לא טובה, וצריך לשים בטרייה טובה כדי לראות אם זה מהבטרייה או מהמסרטה עצמה, הם הציעו לי לקנות בטרייה אחרת באיזושהי חנות בתל אביב ואני לא הייתי מוכנה להוציא 450 ש"ח על הספק, ומאז ועד היום היא שוכבת לי בבית כבר כמה שנים טובות
כמובן שכל הסיפור היה מלווה באינספור טלפונים ושיחות שלא נענות או נענות אחרי הרבה זמן ואז אומרים לך שיחזרו אלייך וכ'
בקיצור אם אין שירות אז את הכסף שחסכת את מוציאה על הבעיות שנוצרות מכך

• הוסף לסימניות
לפי הכתובות שאתן אומרות קניון מלחה וכו' אני מבין שאתן מדברות על החנות של CAMERA, שאני כבר ציינתי בעבר שהשירות שלהם קטסטרופה בלשון המעטה, אני גם נפלתי איתם על מוצר פגום מהיום הראשון,
והם טענו לי שאני לא יודע להשתמש בו (למרות שהיה לי עוד מוצר כזה במקום אחר שעבדתי איתו מצויין)
הם גררו אותי לעוד הוצאות כדי להראות לי שזה כן מוצר טוב וזה לא עזר, אמרתי להם אם אתם טוענים שאני לא יודע להשתמש אז תראו לי אתם איך משתמשים... הם אמרו לי שגם הם לא יודעים...
אבל לעצם העניין בהודעות למעלה המליצו על חנות אחרת באילת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה