- הוסף לסימניות
זה פחות איכותי מה- G ?
ברור
סדרת הג'י של קנון היא הסדרה
הכי איכותית במצלמות הביתיות
זה פחות איכותי מה- G ?
16/50איזו עדשה יש לך ?
אני מניח ש 18-
משהו מכיר את הדגמים הבאים של חברת סוני?
מומלץ?
ואם כן איזה דגם?
מצלמה דיגיטלית Sony ZV-1F
מצלמה קומפקטית Sony ZV-1
אני רואה הפרשים של יותר מ1000 ש"ח בין הדגמים של ה zv-1 ל zv1fדגמים טובים של סוני
אני מעדיף את ה
Zv-1
צמצם יותר פתוח (טוב למצבי תאורה לא אופטימלים
מהירה יותר
זום גדול יותר
דגמים טובים של סוני
אני מעדיף את ה
Zv-1
צמצם יותר פתוח (טוב למצבי תאורה לא אופטימלים
מהירה יותר
זום גדול יותר
אני רואה הפרשים של יותר מ1000 ש"ח בין הדגמים של ה zv-1 ל zv1f
השאלה היא האם לשימוש ביתי מספיק zv-1f ??
או שעדיף להשקיע לzv-1?
אתה משתמש בה עם פלאש?16/50
כןזה פחות איכותי מה- G ?
זה מגיע עם פלש מובנהאתה משתמש בה עם פלאש?
אם לא, כמה זה נוראי?
הדגם F נחשב לפחות מומלץ, לעומת ה ZV ובפרט ה ZV M2, אני לא יודע אם הסיבות שכתבת לעיל חלק מן הדיס, ויותר מוצלחים בדגמים שהזכרתי.יש לי ZV1F היא נחמדה וצריך להתרגל אליה
אך כדאי לדעת מספר דברים:
1. אין לה זום אופטי כלל. רק דיגטלי או משהו מקביל אליו(clear lmage zoom)
2. היא באנגלית
3. לא כל כך נוכה לאחיזה
4. מכסה החיישן לא נסגר ויש פלסטיק חיצוני שכלל לא מחובר למצלמה (גם לא על ידי חוט) שאמור לסור אותו
5. היא נועדה בעיקר לסירטוני רשת כך שהמעלות שלה מתמקדות בעיקר בצילום וידאו
6. מגיעה עם בטריה אחת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //