איך בדיוק תעלה על זהותו?שווה להרשם כדי להעלות על זהותו של הנוכל
וכמובן שמי שמעביר כסף על בסיס מייל מבלי פרטים ועל שחרור ממכס הוא תמים ממש
לא חסר דרכיםאיך בדיוק תעלה על זהותו?
שמת לב בהודעות קודמות שהמשטרה לא כל כך שמחה להתערב...לא חסר דרכים
אפשר לערב את המשטרה שעשות את העבודה
במידה וכבר עקץ אנשים
זה היה לאחר מעשהשמת לב בהודעות קודמות שהמשטרה לא כל כך שמחה להתערב...
ההודעה הזאת לא מצחיקה, היא מזלזלת.מתי אנשים יפסיקו להאמין לכל הודעה שמישהו העביר לו??
כל חודש שולחים למייל דחוף דחוף דחוף מי שמעביר את המייל הזה עם התמונה של רבי דוד אבוחצירא רואה ישועות תוך שעה, או - ביל גייטס מחלק מליון שקל מי שיעביר ל100 אנשים, ויש כאלה יושבים בבית וצוחקים על כל העולם ורוצים לראות כמה אנשים הם הצליחו לסובב סביב האגודל שלהם, ואנשים אומרים מה אכפת לי להעביר
תפסיקו להיות תמימים
וזה בדיוק הבעיה לא להיות תמימים ולהגיד "מה אכפת לי להעביר"ההודעה הזאת לא מצחיקה, היא מזלזלת.
מזלזלת בלפחות 20K איש שנרשמו.
סה"כ אנשים רוצים משהו פשוט, מצלמה. (והרצון הזה קצת בלבל את ההגיון)
לא ישועות תוך שעה ולא מליון דולר.
אשרינו שאנחנו לפעמים קצת תמימים לא מסוגלים לעלות בדעתינו שמישהו יכול לגנוב או לשקר עלינו.
לא מסוגלים לעלות בדעתינו שמישהו יכול לגנוב או לשקר עלינו
די להוציא דברים מהקשרם.וזה בדיוק הבעיה לא להיות תמימים ולהגיד "מה אכפת לי להעביר"
יושב/ת מישהו בבית ואומרת באו תראו איך אני מסובבת את כולם, וכולם כמו תמימים מעבירים
היום זה בלי כסף מחר זה בעסקים ובהשקעות ש"מה אכפת לי לנסות" ואחרי זה שומעים הרבה אנשים שנופלים בפח ובהפסדים, כי -
זה באמת בעיה שאנשים ממהרים לחשות שדבר שעולה בחנות כפול תמצא בחצי מחיר ועוד בלי פרטים מזוהים של הכותב...מזלזלת בלפחות 20K איש שנרשמו.
רק להבין כמה המצב כואב...זה באמת בעיה שאנשים ממהרים לחשות שדבר שעולה בחנות כפול תמצא בחצי מחיר ועוד בלי פרטים מזוהים של הכותב...
כואב אבל לומדים מזה
ובמקרה הזה זה היה לא סיכון אבל יש מקרים שזה עם סיכון ואנשים נוטים לחשוב שאף אחד לא לגנוב וכו' וכו'
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים