- הוסף לסימניות
זה לא של ימותהמערכת היא של ימות המשיח, כדאי לפנות אליהם בעניין ואולי לברר מי עומד מאחורי זה, או שהם יפנו אליו שיפרסם פרטים
זה של ידע פון
זה לא של ימותהמערכת היא של ימות המשיח, כדאי לפנות אליהם בעניין ואולי לברר מי עומד מאחורי זה, או שהם יפנו אליו שיפרסם פרטים
גם אלי הגיעה התגובה הזאת...תשובה שקיבלתי הרגע
היי הדסה
ראיתי את התגובות שלך בפורום, ואת השרשור
את יכולה להודיע להם חגיגית ששוחחת עם מנהל צוות שירות בקנון שטרח לכתוב לך מעט לפני חצות והרבה לאחר שעות הפעילות שלנו שהדבר לא נכון.
אה, ואני לא בוט
לילה טוב ודש לכולם שם בפורום.
ודאי שכואב ולכן מצופה מאנשים שלא יאמינו מידרק להבין כמה המצב כואב...
אמא רוצה לצלם את הילדים שלה, והיא צריכה לשלם על התענוג 4-5 אלף שקל.
בטח שתתלהב שמציעים לה מצלמה טובה בפחות מחצי מחיר.
לעומת זאת עם סמארטפון של 1500 ש"ח יוצא תמונות לא פחות איכותיות.
פייקאז זה אמיתי או פייק?
אני כבר לא מבינה שום דבר............
מלא אנשים בונים על זה מגדלים.....
לנו יש דגם 740 וזה מצויין.רק להבין כמה המצב כואב...
אז זה אמיתי או פייק?
אני רוצה שתבינו יש חברות עולמיותאז זה אמיתי או פייק?
תמיד זה ככה גם על בשר עם כשרות מהודרת משלמים כפול ....רק להבין כמה המצב כואב...
בטח שתתלהב שמציעים לה מצלמה טובה בפחות מחצי מחיר.
לעומת זאת עם סמארטפון של 1500 ש"ח יוצא תמונות לא פחות איכותיות.
כבר כמה פעמים חשבתי ללכת לוועדת הרבנים לענייני תקשורת לOUTNET לכל מי שזה רק יכול להיות קשור אליו ולהגיד לו: תפתח ליין של סמארטפונים רק למצלמות- תוציא מהם את הרכיב שקולט WI FI - בעצם מה ש OUTNET עושים במחשבים ובמצלמות רגילות, תשים חותמת ענקית מאחורה, מקדימה, בצדדים, איפה שרק אפשר וזהו.לעומת זאת עם סמארטפון של 1500 ש"ח יוצא תמונות לא פחות איכותיות.
2900במשנת יוסף השבוע, מוכרים את דגם 740 ב3000 ש"ח.
אחריות של כוכב המשחק לשנתיים.אגב, המצלמות במשנת יוסף עם אחריות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים