מצלמה מצלמה קנון G7 מארק 2 במחיר הקרן?! פייק!

מצב
הנושא נעול.
בדרך כלל אין להם במלאי וזה פרסום ישן לכמה שנים אחורה והם משאירים את הפרסום כדי שיקנו ואז חוזרים ללקוח ואומרים לו שאין במלאי ומנסים לדחוף לו מוצר אחר
לא נכון,
חיפשתי דגם אחר והיה כתוב עליו אזל מהמלאי
וגם ניסתי להזמין ונתן לי
(רק הצבע כסף במיחר זול יותר מהשחור)

אם יהיה מישהו שיארגן את זה לא איכפת לי לשלם על כמות גדולה של מצלמות ולהזמין לכתובת שלי בארצות הברית
וישלמו בארץ לאותו אחד שיעמוד מולי כמובן אחרי שיקבלו את המצלמות והוא אחר כך ישלם לי מי שרוצה במיידי יצטרך לשלם מכס או למצוא סעיף איך אפשר לא לשלם מי שרוצה לא לשלם יוכל לחכות לפי הנסיעות שלי אני לוקח בכל נסיעה 1 או 2 ואני טס הרבה בהצלחה המחיר כולל מע"מ 905$ ןמכיון שאני משלם בכרטיס אשראי אמריקאי אז אפשר גם לחסוך את המספר שקלים של המרה ולשלם לפי השער
בהצלחה רבה
מי אמר שזה לא פייק???????:D:D:D:D

1757077680085.png

מי אמר שזה לא פייק???????:D:D:D:D
לקחתי בחשבון שיהיה ליצנים כמוך
אבל בכל אופן מוכן לעזור ואלה שקיבלו ממני יודעים שבסך הכל עשיתי טובה
ואם אני מוכן לשלם עם האשראי שלי איך זה פייק??

חשבתי שאולי אפשר לשלוח מארצות הברית בדואר כמובן שמצולם שם כמה תמונות ועם נרתיק שלא יחשבו שזה חדש
ואם יבקשו מכס באחד מהשליחות מקסימום ישלמו להם מה דעתכם??

אם יהיה מישהו שיארגן את זה לא איכפת לי לשלם על כמות גדולה של מצלמות ולהזמין לכתובת שלי בארצות הברית
וישלמו בארץ לאותו אחד שיעמוד מולי כמובן אחרי שיקבלו את המצלמות והוא אחר כך ישלם לי מי שרוצה במיידי יצטרך לשלם מכס או למצוא סעיף איך אפשר לא לשלם מי שרוצה לא לשלם יוכל לחכות לפי הנסיעות שלי אני לוקח בכל נסיעה 1 או 2 ואני טס הרבה בהצלחה המחיר כולל מע"מ 905$ ןמכיון שאני משלם בכרטיס אשראי אמריקאי אז אפשר גם לחסוך את המספר שקלים של המרה ולשלם לפי השער
בהצלחה ר
מה הרווח שלך?

חשבתי שאולי אפשר לשלוח מארצות הברית בדואר כמובן שמצולם שם כמה תמונות ועם נרתיק שלא יחשבו שזה חדש
ואם יבקשו מכס באחד מהשליחות מקסימום ישלמו להם מה דעתכם??
אשמח שמישהו יארגן את הקבוצה אני רוצה לקנות ממך
עוד שאלה התפריט בעברית?

אני רוצה לקנות ממך @S10
מה המחירים
אתה לא קונה ממני אתה קונה מהחנות מתקשר וקונה
ואני מוכן לעשות שליחות כי אני טס הרבה מאוד
אם יש מישהו שמארגן את הגבייה מאלו שקיבלו את המצלמות וכו אני מוכן על הכרטיס אשראי שלי מה שהצעתי מקודם

אם יש מישהו שמארגן את הגבייה מאלו שקיבלו את המצלמות וכו אני מוכן על הכרטיס אשראי שלי מה שהצעתי מקודם
לא כ"כ הבנתי את השורה הזאתי.....
למה צריך שמישהו יארגן את הגביה.....
אני יכול לשלם לך כשתביא לי את המצלמה????

אתה לא קונה ממני אתה קונה מהחנות מתקשר וקונה
ואני מוכן לעשות שליחות כי אני טס הרבה מאוד
מאיזה חנות?

כתבתי שלא איכפת לי לשלם באשראי שלי אם מישהו יארגן וכשזה יגיע יעבירו אליו את הכסף והוא יעביר אלי אחר כך
מקווה שזה יצליח ולא אפסיד יש מע"מ באצות הברית נראה לי 6.5% ולכן מצלמת G7 שעולה 849 בפועל זה 905
מכס משתנה בין סטיית לסטייט.
בין 6.5 ל8.5 אחוז הממוצע זה 8 אחוז

מכיר משהו שהצטרף למיזם כזה בעבר ופנו אליו שישלם מקדמה כי המצלמות הגיעו לארץ, שילם, ועד היום לא קיבל את המצלמה.
המשטרה מודעת לשיטה ואין לה מדיי מה לעשות מאחר שהתשלום הוא ברצון.

לא משלמים למישהו אנונימי לפני קבלת המוצר,
חבל שיש הרבה פראיירים בציבור שלנו
ראו הוזהרתם....

ובעיקר כשמציעים חסד אנונימית, גמח תפתח בקהילה שלך איפה שמכירים אותך....

מישהו פעם אמר לי שבציבור שלנו " פראיירים לא נגמרים הם רק מתחלפים "

שמעתי שקנון אמרו שאם 40,000 אנשים יגידו שהם רוצים את מצלמת קנון G7 מארק 2 קנון יסכימו לייצר ולימכור ב1,000 ש''ח(+ -)
וצריך בשביל זה להתקשר למספר ולומר שרוצים, בלי תשלום מראש ובלי התחייבות.
האם מישהוא שמע על זה?
האם אתם חושבים שזה פייק?
גם אני שמעתי משהו כזה ונרשמתי כל מה שצריך זה רק להקליט שם וטלפון מקסימום.. שלא נאכל אח"כ את הלב אם לא נרשם😜

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה