- הוסף לסימניות
אבל כאן זה שונה הם מבקשים רק שם וטלפון ללא פרטי אשראימכיר משהו שהצטרף למיזם כזה בעבר ופנו אליו שישלם מקדמה כי המצלמות הגיעו לארץ, שילם, ועד היום לא קיבל את המצלמה.
המשטרה מודעת לשיטה ואין לה מדיי מה לעשות מאחר שהתשלום הוא ברצון.
אבל כאן זה שונה הם מבקשים רק שם וטלפון ללא פרטי אשראימכיר משהו שהצטרף למיזם כזה בעבר ופנו אליו שישלם מקדמה כי המצלמות הגיעו לארץ, שילם, ועד היום לא קיבל את המצלמה.
המשטרה מודעת לשיטה ואין לה מדיי מה לעשות מאחר שהתשלום הוא ברצון.
כבר העידו כאן, שהשלב הבא הם יוצרים קשר ומבקשים רק מקדמהאבל כאן זה שונה הם מבקשים רק שם וטלפון ללא פרטי אשראי
כל המצלמות שיש עכשיו הם ברשמי מחודשות או תצוגה. ואגב גם לקנון יש יד 2 באתר....אם את רוצה עם אחריות זה רק מקנון או ממשווק רשמי כמו רפאלי וכואני מחפשת בנרות אם יש כזה דבר מצלמת קנון ב-1500 שקל עם אחריות רשמית של קרט.
שימו לב שכל המקומות שמופיעים בזאפ אין להם אחריות רשמית של קרט אלא נותנים 12 חודשים אחריות שלהם בלבד.
ואין שום ידיעה אם המצלמה חדשה או מחודשת.
אני מוכנה לקנות רק אם יש אחריות של קרט
כןאם מזמינים מ B&H יש עברית ב G7 ?
יש הרבה שפנו אלי ואני לא מעוניין להתעסק עם זה לקנות למישהו מצלמה ואחר כך הוא יתחרט ולדבר איתו ולענות לו ולאסוף את השמות זה קשה לילא כ"כ הבנתי את השורה הזאתי.....
למה צריך שמישהו יארגן את הגביה.....
אני יכול לשלם לך כשתביא לי את המצלמה????
תודהמישהו פעם אמר לי שבציבור שלנו " פראיירים לא נגמרים הם רק מתחלפים "
אף אחד לא ביקש תשלוםלא משלמים למישהו אנונימי לפני קבלת המוצר,
חבל שיש הרבה פראיירים בציבור שלנו
ראו הוזהרתם....
למה אין אפשרות גם וגם???ובעיקר כשמציעים חסד אנונימית, גמח תפתח בקהילה שלך איפה שמכירים אותך....
12 חודשים אחריות של חנות לא ידוע ברוב המקרים שווה הרבה יותר מאחריות 3 שנים של קרט (בית הצילום)!!!אני מחפשת בנרות אם יש כזה דבר מצלמת קנון ב-1500 שקל עם אחריות רשמית של קרט.
שימו לב שכל המקומות שמופיעים בזאפ אין להם אחריות רשמית של קרט אלא נותנים 12 חודשים אחריות שלהם בלבד.
ואין שום ידיעה אם המצלמה חדשה או מחודשת.
אני מוכנה לקנות רק אם יש אחריות של קרט
יש גם לא משווק רשמי ברפאליכל המצלמות שיש עכשיו הם ברשמי מחודשות או תצוגה. ואגב גם לקנון יש יד 2 באתר....אם את רוצה עם אחריות זה רק מקנון או ממשווק רשמי כמו רפאלי וכו
@S10 אשמח גם לדעת מתי יגיע אם אזמיןאם יהיה מישהו שיארגן את זה לא איכפת לי לשלם על כמות גדולה של מצלמות ולהזמין לכתובת שלי בארצות הברית
וישלמו בארץ לאותו אחד שיעמוד מולי כמובן אחרי שיקבלו את המצלמות והוא אחר כך ישלם לי מי שרוצה במיידי יצטרך לשלם מכס או למצוא סעיף איך אפשר לא לשלם מי שרוצה לא לשלם יוכל לחכות לפי הנסיעות שלי אני לוקח בכל נסיעה 1 או 2 ואני טס הרבה בהצלחה המחיר כולל מע"מ 905$ ןמכיון שאני משלם בכרטיס אשראי אמריקאי אז אפשר גם לחסוך את המספר שקלים של המרה ולשלם לפי השער
בהצלחה רבה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים