מצלמה מצלמה G7 מאמזון

• הוסף לסימניות
לא כ"כ יודעת איך שולחים הודעה
גם מאוד מאוד מחכה למישהו שמביא מחול
יש לך דרך??

• הוסף לסימניות
מצלמה.png

• הוסף לסימניות
מגיע בעברית גם או רק באנגלית?

• הוסף לסימניות
מישהו הזמין מאמזון והגיע לו שלם?
זה מקורי?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אף פעם בחיים לא קניתי מוצר כזה יקר באמזון
אבל האם זה יכול להיות 2300 כולל משלוח?
האם מדובר בזה?
כי כאן בארץ זה 4000?
אני רוצה להיות בטוחה לפני שאני קונה...
האם יש חיסרון בלקנות באמאזון? באמזון גרמניה?
ממש אודה לתשובתכם זה יעזור לי מאוד!

1721728318390.png

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי,
ואחרי כמעט חודשיים, כשתאריך האספקה כבר עבר,
הם הודיעו לי שההזמנה מבוטלת והם לא יכולים לספק אותה.
ממש מאכזב!
וואו!
עוד מישהו חווה דבר כזה?
את הזמנת בדיוק את אותה תמונה ששלחתי? אותו קישור מדויק?

• הוסף לסימניות
האם זה לא מפחיד להזמין מאמזון בכ"כ הרבה כסף?
יש אופציה לשלם דרך PAYPAL זה חברה שנרשמים אצליהם עם פרטי האשראי וכל הפרטים ואמזון או כל רשת דיגיטלי מקבלים מהם את הכסף ואתם צריכים לשלם להם ואם יש איזה תקלה בהזמנה שלא הגיע או שהגיע שבור או משהו אחר הם מחזירים לכם את הכסף והם מסתדרים לבד עם הרשת ודרך זה מאוד בטוח.

• הוסף לסימניות
וואו!
עוד מישהו חווה דבר כזה?
את הזמנת בדיוק את אותה תמונה ששלחתי? אותו קישור מדויק?
דבר ראשון אין שום פחד כמו שכתבו מדובר באמזון ולא טמו או אלי אקספרס
דבר שני בהקשר לשאלה אני הזמנתי ואז חסמו לי את החשבון
ואז ביקשתי מחבר בחו"ל שיזמין לי וכל הזמן היה כתוב שיגיע עד תאריך מסוים והתאריך עבר ולא הגיע
ואותו לא חסמו אבל כתבו שעקב בעיות אבטחה
בקיצור אין עניין לצפות לזה
אם לא דחוף תזמינו לא תפסידו אבל מירב הסיכויים שזה לא יבוא

• הוסף לסימניות
לידיעת הציבור!
הזמנתי
תוסיפו עוד כ130 אירו למחיר מיסי יבוא ומשלוח!!!!!
יש אופציה לשלם דרך PAYPAL זה חברה שנרשמים אצליהם עם פרטי האשראי וכל הפרטים ואמזון או כל רשת דיגיטלי מקבלים מהם את הכסף ואתם צריכים לשלם להם ואם יש איזה תקלה בהזמנה שלא הגיע או שהגיע שבור או משהו אחר הם מחזירים לכם את הכסף והם מסתדרים לבד עם הרשת ודרך זה מאוד בטוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה