- הוסף לסימניות
אפשר לשלוח לי הודעה?מכיר מישהו שמביא מחול עם אחריות יחסית בזול אם זה מעניין אוכל לתת פרטים באישי
אפשר לשלוח לי הודעה?מכיר מישהו שמביא מחול עם אחריות יחסית בזול אם זה מעניין אוכל לתת פרטים באישי
עכשיו ישנגמר
אמזון חסום לי...עכשיו יש
מה המחיר למשלוח?עכשיו עולה שם 536 יורו לא כולל משלוח
שלום וברכה,עכשיו יש
האם הזמנתם את זה?
לאהאם הזמנתם את זה?
למה מפחיד? אמזון אתר מאד אמיןהאם זה לא מפחיד להזמין מאמזון בכ"כ הרבה כסף?
אין לי מושגשווה לחכות שירד ל 503???
האם מישהו קנה מצלמת G7 של קנון באמזון?
אשמח ממש לקישורים רלוונטיים
או מצלמה אחרת טובה וקומפקטית
ממש תודהלא
למה מפחיד? אמזון אתר מאד אמין
אין לי מושג
אני הזמנתי,
וואו!אני הזמנתי,
ואחרי כמעט חודשיים, כשתאריך האספקה כבר עבר,
הם הודיעו לי שההזמנה מבוטלת והם לא יכולים לספק אותה.
ממש מאכזב!
יש אופציה לשלם דרך PAYPAL זה חברה שנרשמים אצליהם עם פרטי האשראי וכל הפרטים ואמזון או כל רשת דיגיטלי מקבלים מהם את הכסף ואתם צריכים לשלם להם ואם יש איזה תקלה בהזמנה שלא הגיע או שהגיע שבור או משהו אחר הם מחזירים לכם את הכסף והם מסתדרים לבד עם הרשת ודרך זה מאוד בטוח.האם זה לא מפחיד להזמין מאמזון בכ"כ הרבה כסף?
דבר ראשון אין שום פחד כמו שכתבו מדובר באמזון ולא טמו או אלי אקספרסוואו!
עוד מישהו חווה דבר כזה?
את הזמנת בדיוק את אותה תמונה ששלחתי? אותו קישור מדויק?
יש אופציה לשלם דרך PAYPAL זה חברה שנרשמים אצליהם עם פרטי האשראי וכל הפרטים ואמזון או כל רשת דיגיטלי מקבלים מהם את הכסף ואתם צריכים לשלם להם ואם יש איזה תקלה בהזמנה שלא הגיע או שהגיע שבור או משהו אחר הם מחזירים לכם את הכסף והם מסתדרים לבד עם הרשת ודרך זה מאוד בטוח.
אם יש לך מישהו באמריקה שתוכל לשלוח לולידיעת הציבור!
הזמנתי
תוסיפו עוד כ130 אירו למחיר מיסי יבוא ומשלוח!!!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //