מצלמה מצלמה G7 מאמזון

• הוסף לסימניות
יש לי פייפאל אבל משום מה זה לא עולה כאופציה לשלם באמזון גרמניה???

וזה נותן לי את ההודעה הבאה
אבל כן מופיע שהורידו באשראי
מה זה אומר?? זו הודעה כללית או אישית? לא מבינה...
1721748847670.png

• הוסף לסימניות
יש אופציה לשלם דרך PAYPAL זה חברה שנרשמים אצליהם עם פרטי האשראי וכל הפרטים ואמזון או כל רשת דיגיטלי מקבלים מהם את הכסף ואתם צריכים לשלם להם ואם יש איזה תקלה בהזמנה שלא הגיע או שהגיע שבור או משהו אחר הם מחזירים לכם את הכסף והם מסתדרים לבד עם הרשת ודרך זה מאוד בטוח.
תודה רבה!
שאלה על פייפל בבקשה:
יש לי פייפל, זה אומר לי שהתשלום המועדף זה פייפל - ו -0 כסף בחשבון
לא מבינה מה זה אומר
ויש לי שם גם כרטיס אשראי - רשום בתוך פייפל (מקושר או לא מקושר - לא הבנתי בדיוק)
באמזון זה נותן לי אפשרות רק עם האשראי שלי שקופץ כאופציה
פייפל לא נמצא שם בכלל כאפשרות
האם זה נקרא ששילמתי בפייפל?

• הוסף לסימניות
אם יש לך מישהו באמריקה שתוכל לשלוח לו
ואח"כ שיעביר לך תחסוך את ה130 אירו
בכל אופן שיהיה בהצלחה בקניה
גם דרך אמריקה בדקתי יוצא 600 יורו [יש מיסי יבוא ומשלוח אבל פחות מס מבארץ]
ראיתי איפשהו שיש חוק באיחוד האירופי שחייבים לתת שנתיים אחריות. מישהו יכול לבדוק על המצלמה הנ''ל באמזון גרמניה אם יש אחריות שנתיים ואם כן מקנון או מאמזון אודה לו מאוד

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
שאלה על פייפל בבקשה:
יש לי פייפל, זה אומר לי שהתשלום המועדף זה פייפל - ו -0 כסף בחשבון
לא מבינה מה זה אומר
ויש לי שם גם כרטיס אשראי - רשום בתוך פייפל (מקושר או לא מקושר - לא הבנתי בדיוק)
באמזון זה נותן לי אפשרות רק עם האשראי שלי שקופץ כאופציה
פייפל לא נמצא שם בכלל כאפשרות
האם זה נקרא ששילמתי בפייפל?
אני לא מבין בזה מישהו אמר לי הרעיון הזה אז כתבתי אותו אבל אין לי מושג. בהצלחה

• הוסף לסימניות
ברור שיש תוספת מכס
בינואר אמור לצאת חוק 'מה שטוב לאירופה טוב לישראל', אולי זה יורדים ת'מכס המפוצץ
צד שני,
עד אז אולי המצלמה תעלה במחיר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה