- הוסף לסימניות
- #2,141
הי
מה אתם אומרים על הדגם הזה
אני מכירה את ה740 של קנון
ואת האלה הישנות הקטנות
איך היא בהשוואה אליהם?
אפשר מספר טלפון?
הי
מה אתם אומרים על הדגם הזה
אני מכירה את ה740 של קנון
ואת האלה הישנות הקטנות
איך היא בהשוואה אליהם?
אפשר מספר טלפון?
הנייד של מוכר המצלמה
אשמח לשמוע אם מישהו קנה
זה מה שכתב לי :
"הנייד שלי
0544821813
אני זמין אחרי חמש בערב"
אפשר מספר טלפון?
או שעדיף ממש להתפשר על הקומפקטיות ולקחת כזו:מצלמה קומפקטית Canon PowerShot SX740 HS
מצלמה דיגיטלית קומפקטית Sony ZV1
מה יותר טוב , לשימוש ביתי, אבל חשובה התוצאה...
גם בתנאים לא אופטימלים (בתוך הבית , תאורה קשה וכו')
או שעדיף ממש להתפשר על הקומפקטיות ולקחת כזו:
מצלמה דיגיטלית DSLR עם עדשה Canon EOS 2000D 18-55mm ?
מחפש לקנות מצלמת קנון EOS60D יד 2 מחנות אמינה שנותנת אחריות.
יש המלצה למישהו?
למה?טעות !!
ממליץ לא לקנות מצלמות
Dslr
עבר זמנן
למה?
עדיין רלונטי?058-3238924
המחיר שווה אותה? { 1800 ש"ח}פנסוניק חברה מצויינת
זאת סדרה טובה שלה
מה גם שהזום שלה כפול 30
לא צילמתי איתה רק רואה לפי הנתונים
המחיר שווה
המחיר שווה אותה? { 1800 ש"ח}
מחפש לקנות מצלמת קנון EOS60D יד 2 מחנות אמינה שנותנת אחריות.
יש המלצה למישהו?
טעות !!
ממליץ לא לקנות מצלמות
Dslr
עבר זמנן
שווה לקנות מצלמת קנון 730.
ממש שמורה, שהייתה בשימוש כ4 שנים
בלי אחריות ב700 שקל?
אפשר לרצות לקנות DSLR אבל דגמים יותר חדשים.
כתבתי שאני מסכימה עם זה.לא לגעת בשום דגם של
Dslr
המחיר שלהם יצנח מחודש לחודש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים