מצלמה מצלמת G7 אמריקה או אילת?

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מידע איפה הכי זול לרכוש מצלמת G7 ואשמח לקבל קישורים או מספרים.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אחרי שחרשתי את אמריקה כרגע אין להשיג שם
אם יש מישהו שמצא לאחרונה (בחודש האחרון) נשמח לשמוע איפה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אחרי שחרשתי את אמריקה כרגע אין להשיג שם
אם יש מישהו שמצא לאחרונה (בחודש האחרון) נשמח לשמוע איפה
תודה רבה
ואני בררתי באילת ואין באף חנות שם..
באחד מהאשכולות משהי אמרה שיש בשוויץ..
אני מנסה להגיע לשם חחח

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי קרובת משפחה גרה שם.
ניסתה ללכת לחנות בשוויץ שרשמו פה זה פייק.
אמרו לה אין בחנות תזמיני מהאתר לבית .תכלס הזמינה בלי לשלם לפני שלושה חודשים עד היום לא הגיע.
גם שם אין להשיג כרגע.

• הוסף לסימניות
משהי פה בפרוג כתבה שהיא כן קנתה את זה בשוויץ.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ב b&h צריכים להזמין מראש ומגיע תוך חודשיים אמרו לי הזמנתי על הטלפון שבוע שעבר בראשון וביום חמישי דודה שלי התקשרה שזה כבר הגיע לה עכשו צריכים לראות מי מביא את זה לארץ

• הוסף לסימניות
ב b&h צריכים להזמין מראש ומגיע תוך חודשיים אמרו לי הזמנתי על הטלפון שבוע שעבר בראשון וביום חמישי דודה שלי התקשרה שזה כבר הגיע לה עכשו צריכים לראות מי מביא את זה לארץ
היית צריכה לשלם מראש?
אם יש לך פרטי שלחי לי הודעה אולי אוכל לעזור לך להביא לארץ

• הוסף לסימניות
מי רשמה. איפה בדיוק. קרובי משפחה גרים שם המון זמן ולא מצאו.
הנה פה-
אני קניתי בשוויץ מצלמה במחיר של 2000 שקל פחות מבאילת!!
בחנות בשם interdiscound או אם אין שם אז בmedia market.
לא מבטיחה שהכל באמת יותר זול אבל שווה לבדוק.
מבחינת תפריט בעברית- לכאורה יש כי זה קשור לקנון. במצלמות שלי שנקנו בחו"ל היה תפריט בעברית.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אבל באתר של B&H אין קנון 740 ולא G7 הזמנת דגם אחר של מצלמה?

• הוסף לסימניות
בדקתי באתר של B&H אין להם בכלל G7
צריך לדבר בטלפון?

• הוסף לסימניות
@שרי ב איך אפשר ליצור איתך קשר?

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מצלמה שמיועד בלוגרים ויוצרי תוכן באינטרנט כמו יוטיוב וכדומה מאוד טוב להסרטות ואין לו פלאש
אבל איך היא בצילום תמונות סטילס? לפי המפרט זה נראה מצוין גם לזה, לא? (בחלק מהפרמטרים עולה על g7)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה