מצלמה מצלמת G7 אמריקה או אילת?

• הוסף לסימניות
דיברתי עם נציג מ- B&H ונגמר במלאי לא רק באתר גם בחנויות:(

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מצאתי חנות אחרת שאני לא יודעת את שמה-
צריך להגיע אליהם חדשות- שבוע הבא אבדוק אם הגיע-
אם יגיע אעדכן פה.

• הוסף לסימניות
ב b&h צריכים להזמין מראש ומגיע תוך חודשיים אמרו לי הזמנתי על הטלפון שבוע שעבר בראשון וביום חמישי דודה שלי התקשרה שזה כבר הגיע לה עכשו צריכים לראות מי מביא את זה לארץ
יש לי כמה שיביאו לארץ, זה לא הבעיה
אבל אני גם רוצה מצלמה
יש לך איך להזמין עוד?
תכתבי לי בפרטי אם יש לך
תודה!

• הוסף לסימניות
יש לי כמה שיביאו לארץ, זה לא הבעיה
אבל אני גם רוצה מצלמה
יש לך איך להזמין עוד?
תכתבי לי בפרטי אם יש לך
תודה!
אני דיברתי היום עם B&H ואמרו שאפשר להזמין מגיע מידי פעם לפני שבועיים הגיע 2000 מצלמות ונגמרו בהזמנות מראש הבעיה שהם רוצים כתובת של מישהו זמין שיוכל לקבל שם, אם יש למישהי כתובת שיכולה לקבל משלוח ונאסוף אותו אני אשמח

• הוסף לסימניות
באיזה מחיר אתם מעוניינים?
כי בארה"ב אפשר להשיג השאלה כמה אתם מוכנים לשלם?

• הוסף לסימניות
https://www.42photo.com/Product/canon-powershot-g7-x-mark-ii-20-1-megapixel-digital-camera/119227
המחיר קצת יקר יותר ממה שחיפשתם
שניהם לא ככ מומלצים כי הם לא מוכרים רשמיים ולכן האמינות שלהם לא בטוחה ככ
הראשונה יקרה יותר אך יותר מומלצת כי יש ממש חנות ואפשר לשלוח מישהו שיבדוק את המוצר
(אני בעבר קניתי באנגליה בPhotogears.uk שהיא חנות באותה סגנון אבל האתר שלהם כבר לא קיים היה מאוד זול והמצלמה עובדת מצוין )

• הוסף לסימניות
https://www.42photo.com/Product/canon-powershot-g7-x-mark-ii-20-1-megapixel-digital-camera/119227
המחיר קצת יקר יותר ממה שחיפשתם
שניהם לא ככ מומלצים כי הם לא מוכרים רשמיים ולכן האמינות שלהם לא בטוחה ככ
הראשונה יקרה יותר אך יותר מומלצת כי יש ממש חנות ואפשר לשלוח מישהו שיבדוק את המוצר
(אני בעבר קניתי באנגליה בPhotogears.uk שהיא חנות באותה סגנון אבל האתר שלהם כבר לא קיים היה מאוד זול והמצלמה עובדת מצוין )
וואו זה יקר
4500

• הוסף לסימניות
אני דיברתי היום עם B&H ואמרו שאפשר להזמין מגיע מידי פעם לפני שבועיים הגיע 2000 מצלמות ונגמרו בהזמנות מראש הבעיה שהם רוצים כתובת של מישהו זמין שיוכל לקבל שם, אם יש למישהי כתובת שיכולה לקבל משלוח ונאסוף אותו אני אשמח
איך דיברת איתם?
אפשר פרטי קשר שלהם?

• הוסף לסימניות
מעדכנת שהגיע מצלמות G7 מארק 3 לחנות באמריקה בשם - B&H
עלות: 850 דולר
מס' ליצירת קשר- 01312124446615
התקשרתי מסים של חברת גולן קידומת 013. אז תחליפו את הקידומת לחברה שלכם שזה יעבוד-
ופשוט במקום להקשיב לתפריט הקשתי בלי סוף 2222222222 עד שהעביר אותי לנציג שירות.
היתה איתי על הקו דוברת אנגלית והיא תירגמה לי הכל.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
@שרי ב אני גם מעוניינת לקנות משם מצלמה שרי איך אפשר ליצור איתך קשר?

• הוסף לסימניות
לאן הזמנת? לכתובת שם?

• הוסף לסימניות
אני התקשרתי לחונת לאמריקה ולחצתי כמה פעמים 2 וביקשתי אם אפשר לדבר עם משיהו בעברית
והוא נתן לי שירות מאד טוב

• הוסף לסימניות
אני התקשרתי לחונת לאמריקה ולחצתי כמה פעמים 2 וביקשתי אם אפשר לדבר עם משיהו בעברית
והוא נתן לי שירות מאד טוב
לא היה לי כוח לחכות עד שנציג בעברית יענה ראיתי שזה לוקח יותר זמן..
אבל אין ספק שהשרות שלהם נעים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה