דרוש מידע מקדחה ומברגה של משנת יוסף

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר ויש לו נסיון?

1.מקדחה רוטטת בוש 600W - במזוודה​

2.מברגה נטענת איכותית 20V - limo​

עם סוללת ליתיום 1500 MA, תאורת לד מובנית, ו 13 חלקי קודחים וביטים.

• הוסף לסימניות
עדיף מבצעים טובים באמזון

• הוסף לסימניות
1.מקדחה רוטטת בוש 600W - במזוודה
ללא קשר למקדחה הספציפית הזאת ממליץ לראות את ההסבר כאן לגבי המוצר שנקרה 'מקדחה ביתית', שווה!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי תפרט על איזה חברה מדובר ומה המחיר?

• הוסף לסימניות
ללא קשר למקדחה הספציפית הזאת ממליץ לראות את ההסבר כאן לגבי המוצר שנקרה 'מקדחה ביתית', שווה!
איך מורידים את הסרטון הזה ?

• הוסף לסימניות
אם אתה שואל אותי תרוץ על זה [מברגה]
גם אם זה יחזיק לך שנתיים שווה 200 שקל
לי אישית יש מילווקי אז אין השוואה ....
דרך אגב זה באמת עולה 200?

• הוסף לסימניות
אם אתה שואל אותי תרוץ על זה [מברגה]
גם אם זה יחזיק לך שנתיים שווה 200 שקל
לי אישית יש מילווקי אז אין השוואה ....
דרך אגב זה באמת עולה 200?
כן

• הוסף לסימניות
אולי תפרט על איזה חברה מדובר ומה המחיר?
1726822429011.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אגב זה לא מברגה זה "מפתח ברגים" יכול להיות שיש מתאם מיוחד ואז אפשר להשתמש בזה כמברגה,
אגב זה אימפקט?
סליחה על הבורות אבל חשוב לי מאד לדעת לפני שהמכירה נסגרת
זה גם קודח בקיר או רק להברגת ברגים?

• הוסף לסימניות
ואו רציתי לכתוב על זה גם. אשמח לשמוע ממי שקנה גם. תודה.

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות אבל חשוב לי מאד לדעת לפני שהמכירה נסגרת
זה גם קודח בקיר או רק להברגת ברגים?
מהסרטון הזה רואים שגם מקדחה עבר זמנה אז ודאי שמברגה שאולי קודחת כמה מילימטר אחרי
שהיא גומרת את היד ואת הסוללה, זה מוצר מיותר לחלוטין!
כל בן אדם שרוצה לתחזק בית צריך 2 דברים פטישון (לא מקדחה בשום אופן יש פטישון במחירים זולים)
ומברגה (לא עם מקדחה רוטטת כביכול שזה בדיחה ולא קדחת)
אלא או מברגה אימפקט או מברגה חזקה מהסוג השני (לא זוכר את השם כל חנות טמבור עם אדם אמין יסביר על זה)
אין שום צורך לקדוח במברגה רק ממש לפעמים והקדיחה הרצינית ובשביל זה יש פטישון.

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו במשנת
אני אשאל את בעלי בצהריים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה