יש לך דוגמא של מבצע טוב במחיר באיזור הזה, או שדעתך לקנות איכותי במחיר יקרעדיף מבצעים טובים באמזון
שמעתי שיש שם מבצעים על דברים כאלו, אולי מישהו יביא מבצע משם לטובת הכלל.עדיף מבצעים טובים באמזון
ללא קשר למקדחה הספציפית הזאת ממליץ לראות את ההסבר כאן לגבי המוצר שנקרה 'מקדחה ביתית', שווה!1.מקדחה רוטטת בוש 600W - במזוודה
איך מורידים את הסרטון הזה ?ללא קשר למקדחה הספציפית הזאת ממליץ לראות את ההסבר כאן לגבי המוצר שנקרה 'מקדחה ביתית', שווה!
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
כןאם אתה שואל אותי תרוץ על זה [מברגה]
גם אם זה יחזיק לך שנתיים שווה 200 שקל
לי אישית יש מילווקי אז אין השוואה ....
דרך אגב זה באמת עולה 200?
אולי תפרט על איזה חברה מדובר ומה המחיר?
אגב זה לא מברגה זה "מפתח ברגים" יכול להיות שיש מתאם מיוחד ואז אפשר להשתמש בזה כמברגה,
אני משתמש בזה עם מתאם סטנדרטי לביטים.אגב זה לא מברגה זה "מפתח ברגים" יכול להיות שיש מתאם מיוחד ואז אפשר להשתמש בזה כמברגה,
אגב זה אימפקט?
סליחה על הבורות אבל חשוב לי מאד לדעת לפני שהמכירה נסגרתאגב זה לא מברגה זה "מפתח ברגים" יכול להיות שיש מתאם מיוחד ואז אפשר להשתמש בזה כמברגה,
אגב זה אימפקט?
סליחה על הבורות אבל חשוב לי מאד לדעת לפני שהמכירה נסגרת
זה גם קודח בקיר או רק להברגת ברגים?
סליחה על הבורות אבל חשוב לי מאד לדעת לפני שהמכירה נסגרת
זה גם קודח בקיר או רק להברגת ברגים?
מהסרטון הזה רואים שגם מקדחה עבר זמנה אז ודאי שמברגה שאולי קודחת כמה מילימטר אחריללא קשר למקדחה הספציפית הזאת ממליץ לראות את ההסבר כאן לגבי המוצר שנקרה 'מקדחה ביתית', שווה!
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים