זמן שהולך על חיפוש תמונות לא קשור למתחילה או מתקדמת. זה תלוי עד כמה התמונה או הנושא מסובכים/ מקוריים/מצויים/ זמינים וכו'.נכתב ע"י mirif;308537:פשוט מאד,
כנראה את מתחילה ומתחילה לוקחת סכום נמוך לשעה בדיוק לכן (וגם בגלל עוד כמה דברים...)
מקצועית לעומת זאת, עובדת מהר ולוקחת סכום גבוה לשעת עבודה, אבל זו שעה שמנוצלת היטב ומהר.
ככלל, לא מומלץ לעבוד לפי שעות, תני הצעת מחיר מסודרת, וכך תדעי כמה את מקבלת והלקוח יודע כמה הוא משלם בלי הפתעות. בתחילה אולי לא תמיד זה שווה, אך בהמשך, עם ההתמקצעות, זה שווה מאד!
נכתב ע"י pessi&chani;308561:זמן שהולך על חיפוש תמונות לא קשור למתחילה או מתקדמת. זה תלוי עד כמה התמונה או הנושא מסובכים/ מקוריים/מצויים/ זמינים וכו'.
אני לוקחת גם את הפרט הזה בהצעת מחיר. אם זה אמור להיות חיפוש מיגע, אני אקבע מחיר יותר גבוה, מקסימום, אם הופתעתי לטובה ולקח לי הרבה פחות זמן,הלקוח גם יופתע וישלם פחות. (ואני מדגישה, הרבה פחות זמן.כי אם מדובר במעט זמן אני לא אשנה באותה מידה שלא אקח על כמה דקות יותר משחשבתי תוספת מחיר.)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים