מקום אדיר לצילום

• הוסף לסימניות
מעונינת לדעת על מקומות חדשים.......... יפים לצילום במרכז

• הוסף לסימניות
בירושלים יש הרבה מקומות, אחד מהם זה שכונת "ימין משה", וכל האזור שם יפה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הכותל;n4960626:
בירושלים יש הרבה מקומות, אחד מהם זה שכונת "ימין משה", וכל האזור שם יפה

את ימין משה אפשר כבר להוריד מהפרק,
התושבים נוקטים שם באמצעים תקיפים בשביל להעיף משם את הצלמים והמצולמים!!!

• הוסף לסימניות
אפשר במקומות אחרים בירושלים, ברובע היהודי, גן הפעמון, הורדים וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Gilike;n4960651:
את ימין משה אפשר כבר להוריד מהפרק,
התושבים נוקטים שם באמצעים תקיפים בשביל להעיף משם את הצלמים והמצולמים!!!

כל כך מכעיס אותי היחס של התושבים שם. מעניין אם אפשר לתבוע אותם על הטרדה.
פעם הייתי שם והם ממש הטרידו אותנו. זה מקום ציבורי ואין להם שום זכות לגרש אנשים משם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צפורה צילום;n4962740:
פעם הייתי שם והם ממש הטרידו אותנו. זה מקום ציבורי ואין להם שום זכות לגרש אנשים משם.

אני מבינה אותם!
אני גרה בקומת קרקע בסמוך לחנות הומה וחניון ציבורי, זה פשוט הזוי איך אנשים לא קולטים שיש חלון סנטימטרים ספורים מהם שאולי ילדים ישנים בו.

• הוסף לסימניות

יש מצב שהם שואלים את עצמם אותה שאלה בדיוק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;n4963101:
יש מצב שהם שואלים את עצמם אותה שאלה בדיוק

בשביל זה יש חוקים. צריך לברר עם מי הצדק.
ברור שצריך להתחשב בהם אבל הם צריכים לקחת בחשבון שהם חיים בשכונה היסטורית.
פעם, כתבתי על התנכלות של דיירי השכונה אלי בזמן צילומים. משהו כתב לי, שהם זוכרים בתור ילדים, שהם היו הולכים לסיור מטעם הביה"ס, גם אז הדירים לא היו מרוצים מהרעש.
אז כנראה שזה איזשהו מגמה של רצון לשקט בזמן שאתה חי במקום מרכזי בעיר הבירה שמושך אליו אנשים רבים.
זה לא נותן להם את הזכות להעיף משם צלמות שבסך הכל באו להרויח את לחמם בכבוד. לא שדדנו אותם, לא הרסנו את הבתים שלהם. זה פנסיונרים שלא סובלים רעש של ילדים.
ואולי, עוד יותר מעצבן שזה ילדים חרדים. אבל זה רק השערה שלי.

• הוסף לסימניות
ימין משה כבר נמאסססססססססססס
כל הצלמות הולכות לשם והתמונות אותו דבר
תגוונו קצת

• הוסף לסימניות
את צודקת והם צודקים.. אם כל הצלמות היו דואגות שיהיה (יחסית) שקט, לא להשאיר ליכלוך וטיטולים ולא להצמד לדלתות פרטיות של אנשים
הייתי חותמת ב 100 אחוז על דברייך.
כל עוד זה לא המצב יש מקום להבין את הצד השני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י piano;n4963161:
תגוונו קצת

יכול להיות שלך נמאס לראות תמונות מימין משה שעולות בסיטונאות לפורום. אבל תזכרי שכמשפחה מצטלמת לראשונה מבחינתה לא ממש מעניין אותה אם גם השכנים והבני דודים שלהם הצטלמו שם. הם רק רוצים שיצאו להם תמונות יפות ופוטוגניות.
ושם זה בהחלט מקום פוטוגני. יש באמת עניין לגוון אבל תחושת הנמאס שייכת בעיקר לצלמות שמרגישות שכבר מיצו שם

• הוסף לסימניות

האמת- אני ג"כ די מבינה אותם,
באות משפחות שלמות, נצמדים להם לדלתות, מתישבים על עציצים מרעישים וכו' בלי התחשבות,
לפעמים שוכחים שמאחורי הדלת גרה משפחה שבאה לגור במקום שקט שהפך לאתר תיירותי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י piano;n4963161:
תגוונו קצת

מה נמאס?
אני כאמא רוצה את התמונות הכי יפות לבן שלי, ואם זה מקום יפה, אז מה אכפת לי שעוד 200 אנשים צילמו שם?
אני לא עושה אלבום מכל האלפי תמונות שצולמו שם אי פעם. אני עושה תמונות לבן שלי.

• הוסף לסימניות
אני מבין לחלוטין את אנשי ימין משה
וברוך השם שהאופציה הזאת לא עולה יותר על הפרק
זה פותר לי דילמות מוסריות רבות שהייתי נתקל בהן במהלך הצילומים.

• הוסף לסימניות
הם צריכים להתרגל שהם גרים באזור "תירותי" שהרבה צלמות וצלמים משיעים לשם.
יש הרבה מקומות שזה ככה כל השנה ובזמנים מיוחדים זה כל השנה והתושבים התרגלו ולא מגרשים את התושבים (למשל בצפת העתיקה, או ברובע היהודי בירושלים- ששם זה המקום הכי גרוע מבחינת רעש של תיירות כל השנה 24 שעות ביממה והתושבים שםלא מגרשים את התיירים ומטרידים אותם)

• הוסף לסימניות
יש מושג כזה שנקרא איכות חיים באזור המגורים, טבעי שיבואו אנשים שגרים בקוד חברתי אחר, בצפיפות גדולה יותר ובשיתוף השכנים בחבל הכביסה ולא יבינו מה רוצים מהם..? הם רק רוצים להצטלם על החלון של הבית היפה ההוא..
קנית בית ב10 מליון ש"ח ואתה רוצה לפתוח דלת בלי שיפול עליך ילדון מתוק? אתה רוצה לנוח צהריים בלי לשמוע צלמות המשוועות לחיוך מלקוח קטן ועקשן? השקעת הון בעיצוב פינת חמד ואתה מגלה שהיא הפכה לרקע נחשק באלבומי ילדי ישראל?
לא נורא, אתה גר באזור תיירותי! תתמודד
(תכלס, התופעה של הצילומים לחלוטין מורידה את ערך הדירות.. מישהו שאל אם זה לא גזל של ממש?)

טוב שלא באים ערבים ושוחטים שם כבש.. מה הבעיה? הרי ככה זה מקובל אצלם, ומי יודע, אולי לא מרשים להם לשחוט כבש רק בגלל שהם ערבים..!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה