- הוסף לסימניות
מעונינת לדעת על מקומות חדשים.......... יפים לצילום במרכז
נכתב ע"י הכותל;n4960626:בירושלים יש הרבה מקומות, אחד מהם זה שכונת "ימין משה", וכל האזור שם יפה
נכתב ע"י Gilike;n4960651:את ימין משה אפשר כבר להוריד מהפרק,
התושבים נוקטים שם באמצעים תקיפים בשביל להעיף משם את הצלמים והמצולמים!!!
נכתב ע"י צפורה צילום;n4962740:כל כך מכעיס אותי היחס של התושבים שם. מעניין אם אפשר לתבוע אותם על הטרדה.
פעם הייתי שם והם ממש הטרידו אותנו. זה מקום ציבורי ואין להם שום זכות לגרש אנשים משם.
נכתב ע"י צפורה צילום;n4962740:כל כך מכעיס אותי היחס של התושבים שם. מעניין אם אפשר לתבוע אותם על הטרדה.
פעם הייתי שם והם ממש הטרידו אותנו. זה מקום ציבורי ואין להם שום זכות לגרש אנשים משם.
נכתב ע"י רבקי פרידמן;n4963101:יש מצב שהם שואלים את עצמם אותה שאלה בדיוק
נכתב ע"י piano;n4963161:ימין משה כבר נמאסססססססססססס
כל הצלמות הולכות לשם והתמונות אותו דבר
תגוונו קצת
נכתב ע"י piano;n4963161:ימין משה כבר נמאסססססססססססס
כל הצלמות הולכות לשם והתמונות אותו דבר
תגוונו קצת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים