צימר מקום לא שגרתי לשבת (לזוג)

• הוסף לסימניות
דרוש מקום לא שגרתי לשבת, לזוג.
לא מקום בנאלי כמו- מירון, צפת, מושבים חרדים (קוממיות, בית חלקיה ודומיו..)

אלא מקום מוקרץ,
שונה, אוירה שונה לחלוטין,

מקום חוויתי ומרגש. מי הבינה אותי??
יש רעיונות?

• הוסף לסימניות
יש מקומות בערבה ובנגב
מבודדים
חפשי באייר בי אנד בי
או להפך חפשי בגוגל מאפ ישוב כזה וחפשי שם צימר

לדוגמא: שיטים או באר מילכה

• הוסף לסימניות
כפר ורדים
כוכב יעקב, מצפה יריחו, דולב וכו' אם אתם בעניין

• הוסף לסימניות

אלא מקום מוקרץ,

יש רעיונות?
מושב ט/תרום באזור בית שמש.
לגבי המקומות הבנאלים, בשבת גם יש עניין של תפילות וכדו' אז הולכים למקומות שיש את זה בשפע וקרוב...
אבל אתם צודקים שאפשר גם לגוון מהמושבים האלו.

• הוסף לסימניות

אלא מקום מוקרץ,

יש רעיונות?
לא חסר
תפתחו אתרי צימרים ויש המון

• הוסף לסימניות
בת עין. נוף מהמם, מעיינות, ונוף אנושי מגוון ומרתק.
נסו את צימר "ראשית"

• הוסף לסימניות
לגבי המקומות הבנאלים, בשבת גם יש עניין של תפילות וכדו' אז הולכים למקומות שיש את זה בשפע וקרוב...
אבל אתם צודקים שאפשר גם לגוון מהמושבים האלו.
ביישובי יו"ש לא כ"כ קשה למצוא מניין
אגב לגבי כפר ורדים שציינתי לעיל מאחר וגרה שם החטופה רומי גונן התפוסה בביהכ"נ המקומי קפצה פלאים (ממצב שהיינו נוסעים לשם עם המשפחה 4 - 6 גברים ועדיין לא תמיד היה מניין למצב שע"פ מה ששמעתי הבית כנסת ממש מלא)

• הוסף לסימניות
ניתוק מוחלט וחוויה חדשה אפשר למצוא בגבעות ה"נורמליות" בשומרון כמו גבעת אלומות ליד איתמר.
- מקום עם נוף משגע ואנשים חמודים ונורמלים.
יש שם צימרים יפים להשכרה. ואין במקום שום בעיה בטחונית..
יש גם את הישוב הכפרי 'מרחב עם' בנגב (ליד שדה בוקר). נוף מהמם!!! והרגשה בעולם אחר!!
ודרך אגב, למי שמחפש את נופי הנגב והערבה הוא עדיף מאשר מצפה רמון בגלל שלפי הרבה שיטות (הגרח"ק ועוד) מצפה רמון דינה כחו"ל למי שמקפיד לא לצאת מהארץ

• הוסף לסימניות
יש צימר שאני הלכתי וממש ממליצה בחום במג'דל שמס אני יודעת שזה קצת נשמע מפחיד אבל זה ממש ממש לא זה נמצא על בריכת רם מקום הכי לא שגרתי בעולם ברמה שמרגיש כמו חו"ל
יש שם אווירה פסטורלית מהממת ממש. אני ממליצה בחום על המקום הזה וחייבת לציין שאין שום בעיה להכנס לשם כל מי שמפחדת זה רק מחוסר מודעות זה מקום מדהים ליהודים וכל האנשים שגרים שם משרתים בצבא וכו וכו קצת מבאס שזה ממש בצפון זה בערך שעה אחרי טבריה אבל שווה ממש. גם מאד נקי וגם בעלת הצימר אישה מקסימה ומארחת מדהימה צימר בבריכת רם

• הוסף לסימניות
יש צימר שאני הלכתי וממש ממליצה בחום במג'דל שמס אני יודעת שזה קצת נשמע מפחיד אבל זה ממש ממש לא זה נמצא על בריכת רם מקום הכי לא שגרתי בעולם ברמה שמרגיש כמו חו"ל
יש שם אווירה פסטורלית מהממת ממש. אני ממליצה בחום על המקום הזה וחייבת לציין שאין שום בעיה להכנס לשם כל מי שמפחדת זה רק מחוסר מודעות זה מקום מדהים ליהודים וכל האנשים שגרים שם משרתים בצבא וכו וכו קצת מבאס שזה ממש בצפון זה בערך שעה אחרי טבריה אבל שווה ממש. גם מאד נקי וגם בעלת הצימר אישה מקסימה ומארחת מדהימה צימר בבריכת רם
ביקשו לשבת
אני מאמינה שאין בכלל תנאים שם לשבת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה