המלצות על מקומות ספציפים בירושלים? מצפה יריחו?בגולן
בהרי ירושלים
מושב ט/תרום באזור בית שמש.דרוש מקום לא שגרתי לשבת, לזוג.
לא מקום בנאלי כמו- מירון, צפת, מושבים חרדים (קוממיות, בית חלקיה ודומיו..)
אלא מקום מוקרץ,
שונה, אוירה שונה לחלוטין,
מקום חוויתי ומרגש. מי הבינה אותי??
יש רעיונות?
לא חסרדרוש מקום לא שגרתי לשבת, לזוג.
לא מקום בנאלי כמו- מירון, צפת, מושבים חרדים (קוממיות, בית חלקיה ודומיו..)
אלא מקום מוקרץ,
שונה, אוירה שונה לחלוטין,
מקום חוויתי ומרגש. מי הבינה אותי??
יש רעיונות?
ביישובי יו"ש לא כ"כ קשה למצוא מנייןלגבי המקומות הבנאלים, בשבת גם יש עניין של תפילות וכדו' אז הולכים למקומות שיש את זה בשפע וקרוב...
אבל אתם צודקים שאפשר גם לגוון מהמושבים האלו.
אכן. מקום פסטורלי מאודמצפה רמון
מקום מטורף ושובר שיגרה מומלץ מאד מניסיון
אין מקום לדאגה הם בורחים מאנשיםרק מזהירה שמי שפחות בעניין של יעלים מסתובבים ברחובות אז פחות מתאים לו
בכללי האזורים היותר מדבריים הם יותר קרים בלילותההינו בגבעות ליד איתמר והיה מהמם ברמה הבעיה היחידה זה שקר שם במיוחד בלילות, וגם ביום קר שם אבל לא קפוא
ביקשו לשבתיש צימר שאני הלכתי וממש ממליצה בחום במג'דל שמס אני יודעת שזה קצת נשמע מפחיד אבל זה ממש ממש לא זה נמצא על בריכת רם מקום הכי לא שגרתי בעולם ברמה שמרגיש כמו חו"ל
יש שם אווירה פסטורלית מהממת ממש. אני ממליצה בחום על המקום הזה וחייבת לציין שאין שום בעיה להכנס לשם כל מי שמפחדת זה רק מחוסר מודעות זה מקום מדהים ליהודים וכל האנשים שגרים שם משרתים בצבא וכו וכו קצת מבאס שזה ממש בצפון זה בערך שעה אחרי טבריה אבל שווה ממש. גם מאד נקי וגם בעלת הצימר אישה מקסימה ומארחת מדהימה צימר בבריכת רם
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים