מקום לצאת אליו בירושלים, בערב..

• הוסף לסימניות
נראה לי ש66 גם מגיע לתחנת הרכבת, את זה תוכלי לשאול ב- 3456*, של דן.

• הוסף לסימניות
מאוחר- היינו בעשר בערך אבל היה אפילו קצת מפחיד, לי לפחות, הים ממש כעס עלינו ;), היו גלים חזקים והיה חשוך יחסית, אבל קסום מאוד.

• הוסף לסימניות
אהבתי שהכותרת של האשכולה יא להיכן אפשר לצאת בירושלים, עברתי ישירות לדף האחרון ואני רואה דיבורים על ים.

ממתי יש ים בירושלים??:rolleyes::eek::cool::p

• הוסף לסימניות
מסלול פשוט וקל להגיע מבני ברק למסוף רידינג בתל אביב:
1. לקחת כל קו שמגיע למכון מור ולרדת שם.
2. ללכת ברגל (לא רחוק...! ישר עד לצומת וימינה כמה מטרים) למגדלי קונקורד ברח' בן גוריון (התחנה מול אולמי מודיעין)
3. לקחת שם קו 33 שמגיע ישירות למסוף רידינג.

(לזו ששאלה על מגדלי שקל, קחי כל קו שנוסע על ז'בוטינקי ועובר במכון מור והמשיכי כנ"ל!)

בהצלחה ובהנאה!

נ.ב. כדאי לברר מתי יש את הקו הזה (33) כי הוא לא בתדירות מאד גבוהה (משהו כמו כל חצי שעה או יותר, לא זוכרת כבר...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;984131:
2. ללכת ברגל (לא רחוק...!) למגדלי קונקורד ברח' בן גוריון (התחנה מול אולמי מודיעין)

יש 2 תחנות יותר קרובות למכון מור.
הראשונה בבן גוריון שמאלה, (לכיוון הרא"ה) ליד בן גוריון 51 - דקה הליכה.
והשניה אכן בבן גוריון ימינה (לכיוון הקניון) אבל הרבה לפני מגדלי קונקורד, ליד אתר הבניה של מרכז דן- דקה וחצי עד 3 דקות הליכה, תלוי ברמזור.

ואגב, למי שיותר קל לו להגיע לסוף רחוב ירושלים (קוים 160,161,45) יש תחנה נוספת על רחוב הרא"ה, שמאלה מרחוב ירושלים - חצי דקה הליכה לתחנה לכיוון פארק הלאומי, וכ2 דקות הליכה לתחנה לכיוון רידינג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריה ח;981994:
אני ממליצה על טיילת ארמון הנציב, ביחד עם סגווי, זה מאוד נחמד, הנוף שרואים בלילה מדהים,
וזה בהחלט אטרקטיבי למי שלא עשה את זה עדיין.

כמו"כ לעלות לסיור על קו 99 בקומה העליונה, ולרדת איפה שנשמע לכם מעניין בדרך. אנחנו עשינו את זה כמה פעמים וממש נהנינו....

משהו יודע איך מגיעים לטיילת ארמון הנציב? סליחה על ההקפצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1058620:
משהו יודע איך מגיעים לטיילת ארמון הנציב? סליחה על ההקפצה.

קו 71/72 ויורדים באחת התחנות של דרך חברון.

• הוסף לסימניות
רק לזכור שזו שכונה הגובלת בשכונה ערבית - אבו-תור.
אנחנו כירושלמים לא מתקרבים לאזור, וקל וחומר לא בשעות הערב/לילה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1058741:
רק לזכור שזו שכונה הגובלת בשכונה ערבית - אבו-תור.
אנחנו כירושלמים לא מתקרבים לאזור, וקל וחומר לא בשעות הערב/לילה.
גם ארזי הבירה, רמת שלמה, נווה יעקב, פסגת זאב, גילה, הרובע היהודי, גובלות בשכונות ערביות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1058784:
גם ארזי הבירה, רמת שלמה, נווה יעקב, פסגת זאב, גילה, הרובע היהודי, גובלות בשכונות ערביות...
וכל אלו לא ריקים בשעות הערב / הלילה??!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1058784:
אם תראי ערבי אחד מסתובב בתוך השכונה זה יהיה דבר חריג ומעורר חשד מה שאין כן בטיילת שממה שזכור לי מהמקום הם מרגישים שם בבית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1058788:
אם תראי ערבי אחד מסתובב בתוך השכונה זה יהיה דבר חריג ומעורר חשד מה שאין כן בטיילת שממה שזכור לי מהמקום הם מרגישים שם בבית.
בכל ירושלים ערבי שמסתובב לא מעורר חשד(אין לי מושג לגבי ערים אחרות).
זה החיים. הם מסתובבים בתוכנו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריה ח;1058810:
בכל ירושלים ערבי שמסתובב לא מעורר חשד(אין לי מושג לגבי ערים אחרות).
זה החיים. הם מסתובבים בתוכנו.

אולי בשעות היום לא, בערב ודאי שכן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;983952:
לא יודעת איפה זה מגדלי שקל...:(
ברבי עקיבא, ליד בית הכנסת הגדול יש 240 לכיוון תחנת הרכבת. שם מחליפים לאוטובוס שמגיע למסוף רידינג או נוסעים ב18 ואח"כ 9.
אני נסעתי לרידינג מב"ב ב2 אוטובוסים
לוקחים קו שמגיע עד בן גוריון 7 /92
יורדים בתחנה הראשונה של בן גוריון משם לוקחים קו 33 (אם אני לא טועה)התחנה האחרונה שלו זה ממש ברידינג (תבדקו במודיעין דן שזה באמת קו 33 )
הייתי שם השבוע היה ממש נחמד
נראה שם עכשיו כמו חזון איש פינת ר' עקיבא

• הוסף לסימניות
כדאי מאוד לשקול חלופות לקו 33 אפילו אוטובוס שלא ממש מגיע עד למקום
כי קו 33 מאד עמוס והמסלול שלו עובר דרך חצי תל אביב.
וגם התדירות שלו נמוכה ממש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1058784:

אכן השכונות גובלות בשכונות ערביות, אבל לא תלכי לטייל בטיילת של שועפט או וואדי גוז' וגם לא בכפר סילואן. כמו"כ מסלול הטיול המומלץ הוא לא הרובע המוסלמי בעיר או שער שכם...
טיילת ארמון הנציב היא השטח הירוק היחידי של שכונת אבו טור.

כל אחד יטייל כרצונו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1058830:
אכן השכונות גובלות בשכונות ערביות, אבל לא תלכי לטייל בטיילת של שועפט או וואדי גוז' וגם לא בכפר סילואן. כמו"כ מסלול הטיול המומלץ הוא לא הרובע המוסלמי בעיר או שער שכם...
טיילת ארמון הנציב היא השטח הירוק היחידי של שכונת אבו טור.

כל אחד יטייל כרצונו.
יקירתי, את מקצינה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;982382:
בתל אביב?
שווה מאווד!
שוכרים אופניים ירוקות של תל אביב עולה בסביבות ה17 לזוג(להצטייד באשראי והמון סבלנות למכשיר לא ברור בעליל)
נוסעים לאורך הטיילת, ונהנים מהים.... אחחח הלוואי ואני יגיע לשם בזמן הקרוב.
לדעתי חוויה!

אפשר גם בהליכה למי שלא אוהב אופניים- עדיין זה שווה לגמרי.

רק בכרטיסי אשראי?

• הוסף לסימניות
נראה לי שכדאי להפריד בין דיוני ירושלים לתל אביב...
נהיה פה סלט. (אולי סלט ערבי?)

• הוסף לסימניות
שמעתי מאנשים שגרים בארמון הנציב עצמה שמסוכן להסתובב שם בלילה. קחו בחשבון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה