נכתב ע"י 3012;984131:2. ללכת ברגל (לא רחוק...!) למגדלי קונקורד ברח' בן גוריון (התחנה מול אולמי מודיעין)
נכתב ע"י מוריה ח;981994:אני ממליצה על טיילת ארמון הנציב, ביחד עם סגווי, זה מאוד נחמד, הנוף שרואים בלילה מדהים,
וזה בהחלט אטרקטיבי למי שלא עשה את זה עדיין.
כמו"כ לעלות לסיור על קו 99 בקומה העליונה, ולרדת איפה שנשמע לכם מעניין בדרך. אנחנו עשינו את זה כמה פעמים וממש נהנינו....
נכתב ע"י מילה בסלע;1058620:משהו יודע איך מגיעים לטיילת ארמון הנציב? סליחה על ההקפצה.
גם ארזי הבירה, רמת שלמה, נווה יעקב, פסגת זאב, גילה, הרובע היהודי, גובלות בשכונות ערביות...נכתב ע"י sh12;1058741:רק לזכור שזו שכונה הגובלת בשכונה ערבית - אבו-תור.
אנחנו כירושלמים לא מתקרבים לאזור, וקל וחומר לא בשעות הערב/לילה.
וכל אלו לא ריקים בשעות הערב / הלילה??!!נכתב ע"י GRN;1058784:גם ארזי הבירה, רמת שלמה, נווה יעקב, פסגת זאב, גילה, הרובע היהודי, גובלות בשכונות ערביות...
אם תראי ערבי אחד מסתובב בתוך השכונה זה יהיה דבר חריג ומעורר חשד מה שאין כן בטיילת שממה שזכור לי מהמקום הם מרגישים שם בבית.נכתב ע"י GRN;1058784:גם ארזי הבירה, רמת שלמה, נווה יעקב, פסגת זאב, גילה, הרובע היהודי, גובלות בשכונות ערביות...
בכל ירושלים ערבי שמסתובב לא מעורר חשד(אין לי מושג לגבי ערים אחרות).נכתב ע"י sarigold5;1058788:אם תראי ערבי אחד מסתובב בתוך השכונה זה יהיה דבר חריג ומעורר חשד מה שאין כן בטיילת שממה שזכור לי מהמקום הם מרגישים שם בבית.
נכתב ע"י מוריה ח;1058810:בכל ירושלים ערבי שמסתובב לא מעורר חשד(אין לי מושג לגבי ערים אחרות).
זה החיים. הם מסתובבים בתוכנו.
אני נסעתי לרידינג מב"ב ב2 אוטובוסיםנכתב ע"י אפרתה;983952:לא יודעת איפה זה מגדלי שקל...
ברבי עקיבא, ליד בית הכנסת הגדול יש 240 לכיוון תחנת הרכבת. שם מחליפים לאוטובוס שמגיע למסוף רידינג או נוסעים ב18 ואח"כ 9.
נכתב ע"י GRN;1058784:גם ארזי הבירה, רמת שלמה, נווה יעקב, פסגת זאב, גילה, הרובע היהודי, גובלות בשכונות ערביות...
יקירתי, את מקצינה.נכתב ע"י sh12;1058830:אכן השכונות גובלות בשכונות ערביות, אבל לא תלכי לטייל בטיילת של שועפט או וואדי גוז' וגם לא בכפר סילואן. כמו"כ מסלול הטיול המומלץ הוא לא הרובע המוסלמי בעיר או שער שכם...
טיילת ארמון הנציב היא השטח הירוק היחידי של שכונת אבו טור.
כל אחד יטייל כרצונו.
נכתב ע"י צברית;982382:בתל אביב?
שווה מאווד!
שוכרים אופניים ירוקות של תל אביב עולה בסביבות ה17 לזוג(להצטייד באשראי והמון סבלנות למכשיר לא ברור בעליל)
נוסעים לאורך הטיילת, ונהנים מהים.... אחחח הלוואי ואני יגיע לשם בזמן הקרוב.
לדעתי חוויה!
אפשר גם בהליכה למי שלא אוהב אופניים- עדיין זה שווה לגמרי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים